2777
2789
عنوان

خارج رحمی

89 بازدید | 17 پست

دوستان من دو هفته پیش ازمایش دادم تیترم 133 بود تو هفته پنجم 4 روز بعد تمدید کردم شده بود187 یعنی دوبرابر نشده الانم همینجوری دارم هزینه میکنم هی این دکتر اون دکتر سونوی معمولی واژینال میگن اندازه تخمدان‌ها طبیعیه رحم بزرگ شده ولی نه ساکی هست نه بچه ای احتمالا خارج رحمیه کسی اطلاعاتی تو این زمینه داره؟؟؟ دارم دیوونه میشم

زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته
خدانکنه ولی اگم باشه باید خداروشکر کنی ک زود فهمیدی

خب کلا میترسم یعنی دیگه دکتر نرم یه راست برم بیمارستان؟ 

زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدانکنه ولی اگم باشه باید خداروشکر کنی ک زود فهمیدی

دکتر گفت دوباره پنجشنبه آزمایش خون بده اگه بالا نرفته بود شنبه دوباره بیا ولی چون میترسم چیزیم بشه میگم دیگه نرم آزمایش یه راست برم بیمارستان ،چون همش سرگیجهو ضعف دارم

خارج رحمی علایم داره علایم داری عزیزم؟ 

فقط فشارم خیلی پایینه سرگیجه دارم وگرنه در واینا اصلا

واینکه دکترت احتمال خارج رحم داد؟ 

بله عزیزم گفت هیچ ساکی نمیبینم احتمال خارج رحمیه

نمیدونم والا من سرگیجه و فشار پایین نداشتم

بتامم میگم 133 بود چهار روز بعد دوبرابر نشد شده بود 187 البته رفتم جای دیگه از دادم بنظرتون دوباره آزمایش بدم فردا که 8 روز ازش گذشته

مثل فشار در مقعد و شانه درد وخونریزی...... من اینارو داشتم و خدارو شکر زود فهمیدم با دارو رفع شد

شونه درد نه ولی امشب فشار روی مقعدو کمر درد داشتم 

خب تو سونو لگ خارج رحم باشه ک میفهمه و تو سونو مشخص تعجب بوده ک فقط احتمال داده

آره تازه 10 دقیقه با سونو واژینال هی نگاه کرد من نه لک دارم نه خونریزی که بگم به این علت نمیتونسته چیزی درست ببینه، از همین تعجب میکنم