2777
2789
عنوان

همراهی نکردن همسرم

170 بازدید | 9 پست

سلام  من الان باردارم و بچه دوم هستش همسرم اصلا هیچ همراهی تو زمان بارداری اولم نکرد جز ی بار که رفتیم غربالگری اول.الانم هر جا دکترم میگه برو سونو یده آزمایش خون بده دور و نزدیک میگه خودت برو .اصلا ذوق نداره خیلی بی احساسه خانوادشم همین جورین باهاش.ولی من خیلی غصه میخورم جلوی خانوادم ناراحت میشم از لحاظ مالی کاملا اوکی هستش ولی عاطفی نه🥺🥺🥺😭 من حساس شدم یا این خیلی بی عاطفه اس.کارشم دسته خودشه نه اینکه کار داشته باشه نیاد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیم حق داری،ولی خب چه میشه کرد،خصلت بیشتر آقایون همینطوره،خداروشکر از لحاظ مالی تامین هستید و راحت میتونی سونو ها و آزمایشاتتون انجام بدی،مهم الان سلامتی خودت و تو راهیته،با این چیزا اعصابتو بهم نریز،اگه خیلی اذیت میشی با زبون نرم باهاش صحبت کن و همینا رو خیلی ساده بهش بگو

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
خب ازش بخواه بگو من تو این روزا بیشتر به توجهت احتیاج دارم عزیزم

من وقتی بهش میگم بیا بریم میگه من برای چی بیام؟

بعد بگم به توجهت نیاز دارم 

هبچ وقت نتونستم طلب محبت کنم اینها دلیه خواستنی نیست 

عزیم حق داری،ولی خب چه میشه کرد،خصلت بیشتر آقایون همینطوره،خداروشکر از لحاظ مالی تامین هستید و راحت ...

نه ولی وقتی میرم اونجا باباها رو میبینم با خانم هاشون اومدن ناراحت میشم.بهشم بگم مسخره میکنه میخنده.

عزیزدلم سلام الهی که بهترین ها در تقدیرت قرار بگیره وهر آنچه میخوای به بهترین شکل ممکن برات اتفاق بیفته❤

دوست خوبم، من مشاور خانواده و مشاور حقوقی هستم(بصورت آنلاین یعنی با چت و ویس)در هر پیامرسانی باشین (تلگرام،واتساپ،بله،سروش،ایتا،روبیکا،گپ و آیگپ)ارائه خدمات میدم خدمتتون.

یعنی میتونین تو خونه یا محل کار یا حتی تو رخت خوابتون بصورت آنلاین و شبانه روزی حتی ایام تعطیل با مشاور در ارتباط باشین🤩

مشاوره خانواده در زمینه های: همسرداری_فرزند پروری_حل اختلافات زناشویی_مهارت های جذب همسردلخواه ویژه دخترخانوما و آقا پسرا_مهارت های افزایش اعتمادبنفس و خودسازی و....

مشاوره حقوقی در حوزه خانواده: طلاق،مهریه،نفقه،حضانت،ارث ،نسب،جهیزیه و دیگر مسائل مربوط به خانواده

اینم لیست حق المشاوره:

مشاوره خانواده یکساعته ۷۹ تومن

مشاوره خانواده سی دقیقه ای ۵۹تومن

مشاوره حقوقی ۱۵ دقیقه ای ۶۰ تومن

✅توجه داشته باشین که حق المشاورتون رو میتونین بعد از اتمام جلسه تون هم پرداخت کنین😍😍😍

اینم شماره همراهم خدمتتون

09199541937 ☎️📱

شرایط مشاوره رفتن نداری؟هزینش برات سنگینه؟ مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات دوره؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟دلت میخواد تو خونه بشینی و با مشاورت در ارتباط باشی؟ همه اینا قابل حله!! اونم با پنجاه درصد تخفیف!!!!!!😍😍😍بله خانوما من کارشناس ومشاوره خانواده هستم و کارشناس و مشاوره حقوقی🤩در زمینه مربوط به مشاوره خانواده در موضوعات:حل اختلافات بین زوجین،آموزش همسرداری،آموزش جذب همسردلخواه ویژه دختر خانوما و فرزندپروری مشاوره ارائه میشه خدمتتون🌹در زمینه مشاوره حقوقی هم در حوزه مسائل مربوط به خانواده (طلاق_مهریه_نفقه_حضانت_جهیزیه_ارث_نسب و دیگر مسائل مربوط به خانواده)مشاوره ارائه میشه،انواع دادخواست، درخواست،لایحه،اظهارنامه در اسرع وقت با ۵۰ درصد تخفیف تنظیم میشه،آیدی مشاور در روبیکا،ایتا،سروش،گپ،بله وآیگپ:moshavere_onlinee                                و در تلگرام:moshavere_onlineeeپیام بدین🌱