2777
2789

سوال دارم 

الان مدرک خیاطی مو‌ پنج ساله کامل گرفتم دارم نازک دوزی رو  واسه دوختن  لباس عروس تخصصی آموزش میبینم 

دفعه قبل که مردود شدم از آزمون سوالاتی که  بلد نبودم گیر آوردم و جوابشو پرسیدم و حفظ کردم 

فقط این سوالو نمی‌دونم چیه جوابش 👇

لطفا بگین 

سوال 👈  از این وسیله برای بستن انتهای چاک در پوشاک با حریر مجلسی و نازک  استفاده می شود؟

۱- نخ    ۲- کامرا    ۳- قزن قفلی    ۴- قرقره 

۵_ پیس کاتو  ۶_ گینز سنجاقی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مدرک ندارم کمکت کنم 

ولی اگه جوابشو پیدا نکردی اینو امتحان کن 

هر کدومو سرچ کن ببین کابردش چیه شاید متوجه شدی

اگه خوندی یه صلوات برای سلامتی کسی که همه جونمه بفرست💔💔الهی که خدا با عزیزات امتحانت نکنه💔
من مدرک ندارم کمکت کنم  ولی اگه جوابشو پیدا نکردی اینو امتحان کن  هر کدومو سرچ کن ببین ک ...

کردم 

جواب درست حسابی نمی‌ده 

مثلا قزن قفلی واسه هزارتا کاربرد داره 

برای دوخت لای یا پرس جا دکمه ای و ...

بله 

انشاءالله تابستون میخوام کلاس خیاطی برم( نازک دوزی) و گفتن دوماه اموزش کامل میدن و با مدرک 

حالا بنظر شما واقعا میشه تو این دوماه مدرکشو گرفت؟

بروجرد💙 تاریخ عقد ۱۴۰۲/۷/۲۰ خدایا شکرت که بهم رسیدیم♥️♥️
انشاءالله تابستون میخوام کلاس خیاطی برم( نازک دوزی) و گفتن دوماه اموزش کامل میدن و با مدرک  حا ...

دوماه ! 

کمه 

من دوره سه ساله رفتم همه چیز رو از سیمونی دوزی و مجلسی دوزی و چرم دوری و همه چیز رو بلدم 

تو دوماه نمیشه 

تهش اینکه مدرک بگیری اما خیاط در نمیاد ازت 

انشاءالله تابستون میخوام کلاس خیاطی برم( نازک دوزی) و گفتن دوماه اموزش کامل میدن و با مدرک  حا ...

ببین عزیزم من نمیخوام نظرت رو عوض کنم ولی برحسب تجربه لازم دیدم بهت بگم که ممکنه اونا بتونن توی دوماه آموزش کامل بدن ولی شما باید فرصت کافی داشته باشی که دوخت کنی تمرین کنی رفع اشکال کند و مسلط بشی. توی دوماه نمیتونی اینقدر بدوزی

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
دوماه !  کمه  من دوره سه ساله رفتم همه چیز رو از سیمونی دوزی و مجلسی دوزی و چرم دوری و ه ...

من فقط نازک دوزی میخوام برم

در حد برش بدون الگو و دوختن مانتو میخوام

فک کنم ۳هست قزن قفلی چرا انقد سخت قبول سدی؟ من با اول امتحانشو ۸۰ شدمعملیش نمرش نیمده

هنوز قبول نشدم ! 

واسه لباس عروس دوزی باید نازک دوزی 

کفه دوزی 

سنگ دوزی 

حریر دوزی 

کافِر دوزی 

همه رو باید تخصصی یاد بگیری 

امتحان پایه خیاطی  رو که با بیست قبول شدم 

ببین عزیزم من نمیخوام نظرت رو عوض کنم ولی برحسب تجربه لازم دیدم بهت بگم که ممکنه اونا بتونن توی دوما ...

خب همین که مدرکشو بگیرم خوبه تابستونم بیکارم سعی میکنم درستش کنم

ممنونم از شما♥️

در این حد فقط !  اره میشه  فکر کردم میخوای باهاش واسه بقیه چیز بدوزید و کلا خیاط بشی و ش ...

نه واسه خودم میخوام بدوزم😂اما میگم حالا که دارم میرم یاد میگیرم زمانمو و هزینه دارم میزارم حداقل مدرکی هم بگیرم