2777
2789

نمک برا چیه

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمک کاری ب قرص نداره باید بریزی

من قرص فینیش کوانتوم استفاده میکنم

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
آخه خیلی خوندم که وقتی قرص استفاده میکنی دیگه  نیاز به نمک نیست ولی استفاده کنی بهتره

وقتی نمکش تموم بشه خودش آلارم میده

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
منم همون مد نظرمه ولی لعنتی گرون شده خیلی، بخصوص وقتی مداوم بخوای استفاده کنی😅

اگه ظرفهات زیاد نبودن میتونی یدونه شو نصف کنی واسه ۲بار استفاده کنی