2777
2789
عنوان

حکم جلب

96 بازدید | 6 پست

خواهرم‌ از همسرش به دلیل اعتیادش رفته شکایت کرده و تقاضی طلاق داده ولی توی دادگاه معلوم شده  شوهرش از یک نفر ۲۰میلیون پول قرض گرفته و این ۲۰میلیون به حساب خواهر من واریز شده والان اون طرف رفته حکم جلب خواهر منو گرفته 

الان خواهر من باید چیکار کنه ؟؟ تکلیفش چی میشه ؟؟

چه مسله سختی واقعا هنگ کردم😐😐😐

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی هیچ کاری نمیتونه بکنه 

همه شواهد علیه شه خب 

کار درستی نکرده اون ک میدونه شوهره معتاده چرا ب نام خودش گرفته

حالا باز با ی وکیل مشورت کنید شاید راه حلی داشت

این داستان دیقا مث داستان خاله من بود شوهر خالم پول رو از پدر بزرگم گرف قرض ولی ب نام خالم...شوهر خالم بعدا زد زیرش گف دادی به دخترت ...اقاجونم شکایت کرد از شوهر خالم ولی ب جایی نرسید