2777
2789

مامانای گل دخترم استرس و اضطراب هم داره و جدیدا متوجه شدم موقع نشستن پاهاشو زیرش میزاره و خودشو تکون میده  احساس کنجکاوی در این مورد دارن 

هرچه میگم پاهاتو دراز کن یا این کار و نکن تا ازش غافل میشم شروع میکنه

راهنمایی کنید چطور جلوشو بگیرم تا زود یادش بره ول کنه این موضوع رو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سرشو غیر مستقیم گرم کن

بازی فکری بده دستش

رنگ انگشتی.مکعب روبیک و ....

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

عزیزم خودارضایی در کودکان وجود داره 

حس قلقلک و خوب بهشون میده ،،،،

بهش استرس نده بدتر ،،،،فقط حواسش رو پرت کن

الان تابستونه بببرش تا اونجایی که میتونی بیرون و پارک 

شب هم زود بخوابه که یادش بره

هیچوقت نگید این کارو نکن چون حساس تر میشه

سعی کنید حواسشو پرت کنید با سرشو گرم کنید

توی سایت خانواده برتر هم درباره این موضوع بعضی کاربرا راه حل های خیلی خوبی داده بودن، پیشنهاد میکنم یه سر بزنید

یکیش همینی بود که گفتم، الان میگردم لینک سایت رو براتون همینجا میفرستم👍

مرسی عزیزم 

من بهش گفتم امروز اگه این کار رو بکنی باید پاهاتو ببریم دکتر چون این جور نشستن مشکل ایجاد میکنه

یه چن ساعت نکرد الان دوباره شروع کرد

لطفا هیچوقت بهش پرخاش نکن سر این موضوع، چون میره توی خلوت و دور ار چشمت انجامش میده..تا جایی که میتونی سرگرمش کن.. انواع کلاس بفرستش، با خوندن کتاب مشغولش کن.. حتما هم درباره ی ضرر های این کار براش توضیح بده..که بترسه و دیگه حتی وقتی تنهاست هم انجامش نده.. مثلا بگو کسی که اینکارو میکنه ذهنش کُند میشه، خنگ میشه، عصبی میشه، مریض میشه،خدا دیگه دوستش نداره.. نمیدونم یه سری چیزا بگو که فکر کردن بهشون باعث بشه ترس رو به لذتش ترجیح بده.. بازم تکرار میکنم از خودت نترسونش..!

مرسی عزیزم  من بهش گفتم امروز اگه این کار رو بکنی باید پاهاتو ببریم دکتر چون این جور نشستن مشک ...

https://khbartar.blog.ir/post/4158

https://khbartar.blog.ir/post/9570

توی پست های مرتبطش هم ممکنه مطالب مفیدی پیدا کنید

امیدوارم به دردتون بخوره🌷