2777
2789

دکتر ۶ ماه پیش گفت پلیپ داری بیا هیسترو نرفتم ترسیدم افتادم به لکه بینی الان بعد ۶ ماه رفتم میگه پلیپ نمیبینم ولی بازم لکه بینی دارم 😔

مادرم چند سال پیش داشتند عمل کردند 

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان خوب شدند؟

بله خداروشکر 

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
شایدخوب شده پولیپ فقط باهیسترو برداشته میشه برا قبل ای وی اف باید هیسترو شی خراش اندومتر بدی . 

اخه اگر خوب شده باشه لکه بینی دیگه نباید داشته باشم 

موندم اصلا 

اخه اگر خوب شده باشه لکه بینی دیگه نباید داشته باشم  موندم اصلا

لک بینی منم دارم بخاطرکیست دارم . میخام برم لاپارا شم ک خوبشم بعدم برم جنینام انتقال بدم دوتادیگ دارم 

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

لک بینی منم دارم بخاطرکیست دارم . میخام برم لاپارا شم ک خوبشم بعدم برم جنینام انتقال بدم دوتادیگ دار ...

عزیز کجا داری آی وی اف انجام میدی؟

بعد تخمک کشی گفت برداری پلیپتو؟

یا قبلش باید برداری؟

ممنونم خدا جون...