2777
2789
عنوان

خانم های ساکن کردستان لطفا بیاید

695 بازدید | 23 پست

سلام دوستان عزیز من قصد داشتم برم کیش گفتن گرمه 

دوستان بهم کردستان معرفی کردن میخواستم ببینم اب وهوا اونجا الان چجوریه؟ جاهای گردشی شو بهم میگید لطفا 

واینکه هتل خوب هم معرفی کنید بی زحمت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هوا الان عالیه و نه گرمه نه سرد و بهترین زمان برای مسافرت 

جاهای گردش گردشگری موزه و خانه کرد و عمارت مشیر دیوان و خسرو آباد و پل هوایی و کوه آبیدر و کلی جاهای دیگه

هتل خوب هم هتل شادی در حال حاضر با امکانات ترین هتل شهر سنندج کردستانه 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

اینجا خنکه،صب ک من از سرما بیدار شدم،اومدی سنندح،سقز،بانه،مریوان،این چن شهرو حتماااااا برو

بانه ک مرکز خریداش عالیه،مریوان ک نگم از طبیعت و دریاچش،سقز و سنندج هم کلی اثار باستانی داره،

غارکرفتو ک برا ۵هزار سال قبل میلاده، ،قلعه زیویه هم ک برا دوران مادهاس،و بقیه جاهای تاریخی و دیدنیش

سقز هم ک مرکز پارچه های قشنگه،سنندج هم جاهای قدیمی قشنگی داره،حتما هم از کلانه و دوغش هم بخور 😋خلاصه ک حسابی بهت خوش میگذره،حسابی وقت بذار و همه جارو بگرد،مخصوصا طبیعتو اثار باستانیشو

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

اورامان و هجیج هم برو حتما،اینجا هم برا دوران مادهاس،خیلیم طبیعتش عالیه

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

اینجا خنکه،صب ک من از سرما بیدار شدم،اومدی سنندح،سقز،بانه،مریوان،این چن شهرو حتماااااا برو بانه ک م ...

به به دلم خواست خیلی ممنون عزیزم  اورامانت چطوره عزیزم؟ 

رستوران خوب هم بهم بگید لطفا 

غذا های محلی تون چیه؟😻

به به دلم خواست خیلی ممنون عزیزم  اورامانت چطوره عزیزم؟  رستوران خوب هم بهم بگید لطفا&nbs ...

اورامانت بهشته گل،خیلی دیدنیه ،لباس و غذا و طبیعتش عالیه،الانم ک هواش خیلی خوبه ،حتماااااا برو،رستورانا هر شهری رفتی معمولا غذاشون خوبه،مثلا سقز رستوران کُرد خوبه غذاهاش و هتل کُرد هم جای خیلی خوبیه 

غذا:کلانه حتمااااا بخور،الانم فصل آش دوغه با گیاه محلی حتماااا امتحان کن،سعی کن وسط راه مخصوصا تو بانه و مریوان رستوران سنتی بین راهی زیاد هست اونجا غذا بخورین 

در موزد اورامان همینو بگم ک قدمت این منطقه برمیگرده ب دوران پارینه سنگی،خییییلی قدیمیه ،حتماااااا برو

اگه اینستا داری حتما نگا کن پیجای مختلف جاهای دیدنی رو نشون میدن

بعد کردستان ،اذربایجان غربی هم برو،شهرهای :اشنویه،سردشت،بوکان،مهاباد و....کردنشینن،خود ارومیه هم سیلوانا،بند،اینارم برو،خیییییلی طبیعت این مناطق بکره و قشنگ🤦‍♀️

پارچه هم حتما بگیر هم ارزونه هم متنوع 

عزیزم اونجا هتل یا ویلا هس؟

بله هست،ولی. بنظرم حیفه بری هتل،مثلا مریوان کلی خونه بوم گردی هست،وسط طبیعت با فضای سنتی و قشنگ 

اورامانت بهشته گل،خیلی دیدنیه ،لباس و غذا و طبیعتش عالیه،الانم ک هواش خیلی خوبه ،حتماااااا برو،رستور ...

وای دلم رفت😍😍😍😍 

خیلی ممنون مرسی که انقد کامل توضیح میدی 😍😍😍

عزیزم بخوام تو اورامانت بمونم ویلا گیرم میاد؟ 

بعد اینکه چ لباسی بیارم ? بهاری؟ یا کاپشن هم میخواد