2777
2789
عنوان

خانم های ساکن کردستان لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 23 پست
بله هست،ولی. بنظرم حیفه بری هتل،مثلا مریوان کلی خونه بوم گردی هست،وسط طبیعت با فضای سنتی و قشنگ  ...

وای چقد دلم خواست 

عاشق بوم گردی وخونه های سنتی ام 

جا گیرم میاد تو تعطیلات؟

وای چقد دلم خواست  عاشق بوم گردی وخونه های سنتی ام  جا گیرم میاد تو تعطیلات؟

والا اینو اطلاع ندارم،سرچ بزن گوگل،یا بگرد اینستا پیج زیاد هست بپرس،این فصل معمولا خیلی میرن شلوغه

لباسم بله گرم با خودت بیار ی دست کافیه ب نظرم در حد ی کاپشن یا بارانی

برا اورامان هم سرچ کن گوگل هتل سنگی،اونجا میتونی بمونی رزروشم میتونی کنی

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا اینو اطلاع ندارم،سرچ بزن گوگل،یا بگرد اینستا پیج زیاد هست بپرس،این فصل معمولا خیلی میرن شلوغه ...

خیلی ممنون بابت راهنمایت عزیزم 

عکسارو دیدم واقعا لذت بردم 🥰🥲

خیلی ممنون بابت راهنمایت عزیزم  عکسارو دیدم واقعا لذت بردم 🥰🥲

الهی خیلی بهت خوش بگذره جوری ک هی بخوای بری 🫂

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

راستی تور هم هست ،از تهران ب مثلا  اورامان ،سنندج ،مریوان،سرچ کنی میاره گوگل

تجربه سفر با تور ندارم خوبه؟  ممنون گلم

منم ندارم😁