الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای چند ماه این قیمت بود؟ ولی خب مهد کاملیه از همه لحاظ اون مهدی که میبردید تعدادشون زیاد ن ...
برای 9 ماه بود اره خب کامله ولی به نظرم این بیشتر پول کلاسشو میگرفت چون خیلی از کارایی که برای بچه ها میکنن به دردشون نمیخوره و بچه اون سنی اصن یادشم نمیمونه یعنی واسه مهد ایینقدر زیاده حالا مدرسه اوکیه
اتل متل تمیز که بود ولی میگم جاش یکم کوچیک بود به نسبت تعداد بچه ها
یه صد امید نشاندیم نهال آزادی...🌱 کاربر قدیمی تعلیق شده به علت بی عدالتی...
جواب نمیدن ، من رفتم حضوری خانمه فقط سرش اورد بیرون، گفتم میخوام پسرموثبت نام کنم گفتم ، ما نمیگیریم، گفتم برای سال دیگه چطوری میتونم ثبت نامش کنم، گفت اصلا نمیشه، گفتم خوب چکار کنم ! تق در بست! واقعا نهایت بی ادبی و بی شخصیتی بود، پیش خو دم گفتم کادرشون ادب نداره، چه اموزشی میخوان به بچه ها بدن
من شنیدم از لحاظ آموزشی کاملتر از بقیه جاهاش مثلا کلاس تنیس و آموزش موسیقی و نجوم داره البته من برا ...
یعنی خود مهد مهرایین گفت اینجا شپش میگیرن😦یا من بد متوجه شدم؟ من خیلی تعریفشو شنیدم و بچه خواهرم مهرایین بودش واقعا از لحاظ فکری و رشدی ، تربیتی عالی عالی رفتار کردن، مهمترین بخش مهد همینه