2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما واسه داداشم پارسال پرسیدیم اختر 35 تومن بود  

دیگه گفتیم چه خبرههههه اینقدر زیاد واسه مهد 

بردیمش اتل متل تو بلوار شیراز خیلیییی مهد خوبی بود همه ی مربیاشون و مدیرشون لیسانس روانشناسی کودک و مشاوره و ... خونده بودن

یه صد امید نشاندیم نهال آزادی...🌱 کاربر قدیمی تعلیق شده به علت بی عدالتی...
ما واسه داداشم پارسال پرسیدیم اختر 35 تومن بود     دیگه گفتیم چه خبرههههه اینقدر زیاد واس ...

تنها ایرادی که داره اینه که فضاش به نسبت تعداد بچه هاش یکم کوچیکه

من رفتم مهد اختر، هرچی گفتم محیط ببینم و شهریه چنده گفت نمیشه و نمی دونم ، خیلی بدم امد، گفتم چقدر بی شخصیتن

دیگه رفتم پسرمو لینگوالند ثبت نام کردم

خیلی باشخصیتن و احترام میذارن و این برای من در اولویت بود

ما واسه داداشم پارسال پرسیدیم اختر 35 تومن بود     دیگه گفتیم چه خبرههههه اینقدر زیاد واس ...

برای چند ماه این قیمت بود؟ 

ولی خب مهد کاملیه از همه لحاظ

اون مهدی که میبردید تعدادشون زیاد نبود؟

من میخوام تر وتمیز و خلوت باشه

من رفتم مهد اختر، هرچی گفتم محیط ببینم و شهریه چنده گفت نمیشه و نمی دونم ، خیلی بدم امد، گفتم چقدر ب ...

شنیدم لینگولند دوزبانه س

پسرتون چند سالشه؟

شهریه ش چقده اونجا؟

برای چند ماه این قیمت بود؟  ولی خب مهد کاملیه از همه لحاظ اون مهدی که میبردید تعدادشون زیاد ن ...

برای 9 ماه بود اره خب کامله ولی به نظرم این بیشتر پول کلاسشو میگرفت چون خیلی از کارایی که برای بچه ها میکنن به دردشون نمیخوره و بچه اون سنی اصن یادشم نمیمونه یعنی واسه مهد ایینقدر زیاده حالا مدرسه اوکیه

اتل متل تمیز که بود ولی میگم جاش یکم کوچیک بود به نسبت تعداد بچه ها

میتونین تماس بگیرین. 

جواب نمیدن ، من رفتم حضوری خانمه فقط سرش اورد بیرون، گفتم میخوام پسرمو‌ثبت نام کنم گفتم ، ما نمیگیریم، گفتم برای سال دیگه چطوری میتونم ثبت نامش کنم، گفت اصلا نمیشه، گفتم خوب چکار کنم ! تق در بست! واقعا نهایت بی ادبی و بی شخصیتی بود، پیش خو دم گفتم کادرشون ادب نداره، چه اموزشی میخوان به بچه ها بدن

برای چند ماه این قیمت بود؟  ولی خب مهد کاملیه از همه لحاظ اون مهدی که میبردید تعدادشون زیاد ن ...

از چه لحاظ می فرمایید کامله؟ چی داره که بقیه مهدها نداره؟ به نظرم والدین که اختر میبرن فقط میخوان پز و کلاس بزارن، من خیلی تحقیق کردم

از چه لحاظ می فرمایید کامله؟ چی داره که بقیه مهدها نداره؟ به نظرم والدین که اختر میبرن فقط میخوان پز ...

من شنیدم از لحاظ آموزشی کاملتر از بقیه جاهاش مثلا کلاس تنیس و آموزش موسیقی و نجوم داره

البته من برام تمیزی محیط هم خیلی مهم مهرآیین میخواستم ثبت نام کنم همون اول گفت احتمال اینکه شپش بگیرن هست من واقعا حس بدی گرفتم 

من شنیدم از لحاظ آموزشی کاملتر از بقیه جاهاش مثلا کلاس تنیس و آموزش موسیقی و نجوم داره البته من برا ...

یعنی خود مهد مهرایین گفت اینجا شپش میگیرن😦یا من بد متوجه شدم؟ من خیلی تعریفشو شنیدم و بچه خواهرم مهرایین بودش واقعا از لحاظ فکری و رشدی ، تربیتی عالی عالی رفتار کردن، مهمترین بخش مهد همینه