2777
2789

دندونم خیلی درد میکنه ولی سالمه از چیه آخه 😭دندون عقله ولی دکتر گفت سالمه 

زورم نمیرسه فراموشت کنم فقط میخام عادت کنم که نیستی..🌒 کاربر __btsarmy__ هستم که تعلیقم کردن :)🖤

ببخشید اسی میپرسم من سمت دندون عقل پایینم موقعی که غذا میخورم ازون سمت غذا میخورم فکم میگیره و درد میگیره.عادیه؟بیشتر اخرای فکم درد میگیره

و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُرده‌ایم :)!                           کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! ‌‌‌‌.                                                                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید اسی میپرسم من سمت دندون عقل پایینم موقعی که غذا میخورم ازون سمت غذا میخورم فکم میگیره و درد م ...

منم اینجوری میشم منتها غذا میخورم دردش خیلی زیاد میشه 

زورم نمیرسه فراموشت کنم فقط میخام عادت کنم که نیستی..🌒 کاربر __btsarmy__ هستم که تعلیقم کردن :)🖤
صددرصد عفونته باید انتی بیوتیک مصرف کنی

آخه دکتر دید گفت سالمه علائم عفونت نداری ک

ببین دندو عقل و بااااید بکشی اگه درد داره. چون به بقیه دندونا داره فشار میاره مال منم کاملا سالم بو ...

آخه دکتر نکشید 😭خیلی درد میکنه