2777
2789
عنوان

واقعا با نقشه وارد زندگیم شده؟

1091 بازدید | 77 پست

سلام

از کجا میشه فهمید کسی با نقشه وارد زندگیت شده یا واقعا دوست داره؟

چن نفر بهم گفتن که یه آقا پسری با نقشه قبلی وارد زندگیم شده و آدم درستی نیست و چنتا دوست دختر دیگه هم داره.

صبحها که سرکار اداره هست ولی با این حساب بازم بمن زنگ میزنه. از اداره تعطیل میشه یه راست میاد دنبال من و از سرکار منو میبره خونه.

هر روز به یه بهونه ای میخواد منو ببینه. یه روز برام گل میخره یه روز کادو میخره. کافیه یه چیزی بخوام درجا برام میاره. حتی پیش اومده بخاطر من مرخصی ساعتی گرفته اومده تا کار منو راه بندازه.

یکم شرایط ازدواج نداره. یعنی فعلا خونه نداره و ماشین هم تازه ثبت نام کرده که بخره و میگه یکم منتظر بمون تا هم همدیگه رو بهتر بشناسیم همم شرایط من درست شه.

همش هم از ازدواج حرف میزنه و میگه که مال همیم. روز تولدمم که سورپرایزم کرد.

ارتباطمون هم در حد راحتیه. رابطه جنسی مثل زنو شوهرا نداریم ولی خب راحتیم با هم.

حالا با این اتفاقا بنظرتون با نقشه وارد زندگیم شده یا از روی حسادت این حرفارو میزنن؟

گوش نکن عزیزم به حرف مردم 

مشخصه حسادت میکنن

یه متن زیبایی خوندم نوشته بود :برای همه خیر بخواهیم چون سعادت دیگران از خوشبختی ما نمی کاهدو بی نیازی آنها از ثروت ما کم نمی کند چه زیباست که همیشه نیک اندیشو خیرخواه باشیم در گوشه ای ز آدم از خود راضی در دنیای کوچکی زندگی می‌کند که تنودش ر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکم قبل پرسیدن سوال در مورد رابطه تون باید خودتون فکر کنید. شخصیت و رفتار ادم رو بسنجید.با یه سوال که نمیشه مشاوره گرفت دوست عزیز.

گروه 💜 شروع رژیم 2/2/10 😊 وزن شروع 87 ... هدف اول 74... هدف نهایی 65.... وزن فعلی 79

حسودن

ولی یه حرف میزنم به عنوان خواهر کوچیکت گوش کن باهاش هیچ رابطع ای نداشته باش

اینطور که گفتی باهم راحتیم ولی رابطمون مثل زنوشوهرانیس ینی یع رابطه هایی دارین،ولی نکن بخدا تازه داغین یکم بگذره سرد میشه ازت ،من این حرفو به دوستم زدم گوش نداد الان حالش داغونه

♥️🧿💍

شما چی داری ک بخاد با اون تهدیدتون کنه؟

این اقا چه نسبتی با شما داره منظورم فامیله یا دور

چقدر از گذشته این اقا خبر دارین؟

اونایی ک بهتون گفتن دلیل و مدرک دارن؟

یه سریال سالها پیش نشون میداد بازی هانیه توسلی و عبدالرضا زهره کرمانی

پسره با نقشه وارد زندگی دختره شد ک اخراش فهمیدن چی ب چیه

گل و کادو نه دلیل خوبی برای اعتماده نه شک

من جای شما بودم به حرفای اون اطرافیانی ک تلنگر زدن فکر میکردم

تو رووووو خدااااا کتاب بخونید مسواک بزنید****بی‌نهایت زندگی رو دوست دارم و می‌خوام تا جایی که می‌شه زندگی کنم. کاش هر چی خاک اموات شما هست بقای عمر من باشه.این فیلم را به عقب برگردان آن قدر که پالتوی پوست پشت ویترین، پلنگی شود که می دود در دشت های دور، آن قدر که عصاها پیاده به جنگل برگردند و پرندگان دوباره بر زمین.نه!به عقب تر برگرد. بگذار خدا دوباره دست هایش را بشوید در آینه بنگرد؛ شاید تصمیم دیگری گرفت.-گروس عبدالملکیان
چی داری که بخاطرش بخواد با نقشه وارد زندگیت بشه؟ منظورم اینه پولدارید یا چی

منم کارمندم عزیزم مثل خودش

اخه اصلا از من چیزی نخواسته تا حالا که بگم سو استفاده میکنه

دوستی ساده برای شناخت هم مشکلی نداره،بستگی ب فرهنگ تون هم داره اماتاجایی ک میتونی رابطه جنسی و حتی همون راحتی ک گفتی هم نداشته باش،اگه حساس باشی و ازدواجتون سرنگیره بعدا تویی ک آسیب میبینی

شما چی داری ک بخاد با اون تهدیدتون کنه؟ این اقا چه نسبتی با شما داره منظورم فامیله یا دور چقدر از ...

یکی از این ادمایی ک میگن خواستگارم بود که من ردش کردم و به خواهرم گفته ک منو رد کردین ولی خواهرت گول یکیو خورده ک داره ازش سو استفاده میکنه