2777
2789
عنوان

واقعا با نقشه وارد زندگیم شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 77 پست
یکی از این ادمایی ک میگن خواستگارم بود که من ردش کردم و به خواهرم گفته ک منو رد کردین ولی خواهرت گول ...

بقیه سوالام چی؟

خواهرتون چی گفتن

تو رووووو خدااااا کتاب بخونید مسواک بزنید****بی‌نهایت زندگی رو دوست دارم و می‌خوام تا جایی که می‌شه زندگی کنم. کاش هر چی خاک اموات شما هست بقای عمر من باشه.این فیلم را به عقب برگردان آن قدر که پالتوی پوست پشت ویترین، پلنگی شود که می دود در دشت های دور، آن قدر که عصاها پیاده به جنگل برگردند و پرندگان دوباره بر زمین.نه!به عقب تر برگرد. بگذار خدا دوباره دست هایش را بشوید در آینه بنگرد؛ شاید تصمیم دیگری گرفت.-گروس عبدالملکیان
یکی از این ادمایی ک میگن خواستگارم بود که من ردش کردم و به خواهرم گفته ک منو رد کردین ولی خواهرت گول ...

واییی حتما کلی تحقیق کن ازش نعقیبش کن فک کن راست میگن گولشو نخور رابطه نداشته بااش

❤️ Kurd ❤️ سلامتیِ همه قومیت و انسانیت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بقیه سوالام چی؟ خواهرتون چی گفتن

چیزی ندارم. فقط باهم عکس ساده داریم دو نفره همین

غریبه ایم باهم

نزدیک ۲ ماهه میشناسمش

خواهرمم گفته به کسی ربطی نداره ارتباط خواهرم

چیزی ندارم. فقط باهم عکس ساده داریم دو نفره همین غریبه ایم باهم نزدیک ۲ ماهه میشناسمش خواهرمم گفت ...

چطور بفهمیم طرف مقابل چه شخصیتی در درون داره؟

١)دقت کن وقتی خوشحاله چه حرفایی میزنه؟

٢)وقتی عصبانی میشه چه واکنش هایی نشون میده؟ 

٣)دقت کن وقتی پیش دوستاشه یا تنهاست چه تفاوتی در رفتارش میبنی؟

۴)به کدوم از ویژگی هاش افتخار میکنه ؟

۵)موسیقی و فیلم های مورد علاقش چیه؟

۶)با حیوانات چه رفتاری داره ؟

٧)با کسانی ک باهاش رفتار خوبی ندارند چه برخوردی داره؟ 

٨)درمورد بقیه چه نظری میده؟

٩)وقتی ناراحته چه رفتاری داره؟

رفتار ناخوداگاه افراد در موقعیت های مختلف هستند که به ما نشون میدن شخصیت واقعیشون چجوریه

نه اون حرفهایی که به ما میزنند.

اشخاص رو از رفتارهای ناخوادگاهشون بشناسید

تو رووووو خدااااا کتاب بخونید مسواک بزنید****بی‌نهایت زندگی رو دوست دارم و می‌خوام تا جایی که می‌شه زندگی کنم. کاش هر چی خاک اموات شما هست بقای عمر من باشه.این فیلم را به عقب برگردان آن قدر که پالتوی پوست پشت ویترین، پلنگی شود که می دود در دشت های دور، آن قدر که عصاها پیاده به جنگل برگردند و پرندگان دوباره بر زمین.نه!به عقب تر برگرد. بگذار خدا دوباره دست هایش را بشوید در آینه بنگرد؛ شاید تصمیم دیگری گرفت.-گروس عبدالملکیان
یعنی واقعا ممکنه همه این کاراش دروغ باشه؟ من حس میکنم واقعا دوستم داره

اخه وقتی یکی بیاد اینجوری بگه شاید یه چیزی این وسط هست 

❤️ Kurd ❤️ سلامتیِ همه قومیت و انسانیت 

چطور بفهمیم طرف مقابل چه شخصیتی در درون داره؟   ١)دقت کن وقتی خوشحاله چه حرفایی میزنه؟ ٢) ...

وقتی خوشحاله همش راجب اینده صحبت میکنه

وقتی عصبانیه نباید اصلا باهاش حرف زد یه ۱۰ دیقه طول میکشه یا ریکاوری بشه و باید اصلا طرفش نرفت🥲

پیش دوستاش خیلی عادی صحبت میکنه باهام انگار ک مثلا از خونه بهش زنگ زدن.

فقط به یکی از دوستاش گفته ارتباطش با منو که اونم صمیمی ترین دوستشه

خیلی اهل هیئتو این چیزاس و همش راجب امام حسین صحبت میکنه و اینکه دوست داره بره کربلا

سبک موسیقی و فیلمش با من تقریبا یکیه

به حیوونا هم علاقه داره ولی نگهداریشون مخالفه

با کسی دعوا داشته باشه یا مشکلی داشته باشه خیلی سریع گارد میگیره و باهاش بحث میکنه و سعی میکنه ازش فاصله بگیره😑

کلا هر چی تو دلشه همون لحظه میگه عصبانیتشم نشون مبده و اگه اون شخص واسش عزیز باشه فراموش میکنه اگه نه فاصله میگیره

وقتی ناراحته زنگ میزنه بمن و میگه آرومم کن

اگ سابقه وهنوز پیگیره شاید از حسودی میگه بد بدلت راه نده 

اخه اونم همچین ادمی نیست ک بخواد دروغ بگه

ادم درستیه و میگه من نمیخوام مانع ازدواجت بشم بمن جواب رد دادی باشه ولی با ادم درستی باش چشماتو باز کنم

نمیدونم واقعا

وقتی خوشحاله همش راجب اینده صحبت میکنه وقتی عصبانیه نباید اصلا باهاش حرف زد یه ۱۰ دیقه طول میکشه یا ...

چون تازه اشنا شدین بهش فرصت بده ولی چون شما خانومی و شکننده تر همیشه یک قدم عقب باش از نظر احساسی

مفیدش میگن باید ۵۰۰ساعت یا حدود مثلا ۴تا ۶ماه از رابطه بگذره تا بشه نظر داد 

امیدوارم نتیجه بخش باشه رابطتتون