2777
2789
عنوان

واقعا با نقشه وارد زندگیم شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 77 پست
چون تازه اشنا شدین بهش فرصت بده ولی چون شما خانومی و شکننده تر همیشه یک قدم عقب باش از نظر احساسی م ...

درسته

الان بهش بگم راحت نباشیم میگه چی شده ک اینجوری میگی

چجوری بگم که فک نکنه اتفاقی افتاده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدها خب دیگه تازگی نداری واسش  بعدشم فکر میکنه اگه بااین انقدراحتی ممکنه با دیگرونم انقدرراحت ...

ذهنیتش اگه اینجوریه ک همون بهتر بره

ولی همچین ادمی فک نکنم باشه

خلاصه منم میشناسه میدونه چطوریم 

یکی از این ادمایی ک میگن خواستگارم بود که من ردش کردم و به خواهرم گفته ک منو رد کردین ولی خواهرت گول ...

دوغ میگه از حرصش  که یکی دوست داره و دوستش داری داره میترکه

دلی را برایت به دریا زدم که از آب واهمه داشت
چرا میگین اشتباهه

ببین عزیزم رابطه لمسی حالا هرجوری باعث وابستگی شدید دخترها میشه

و اگه یه روزی فهمیدی به دردت نمیخوره خیلی توی ردحیه ات میخوره

بنظرم توی رابطه دختر و پسر بهتره اینگونه روابط نباشه

درسته الان بهش بگم راحت نباشیم میگه چی شده ک اینجوری میگی چجوری بگم که فک نکنه اتفاقی افتاده

مثلا یه بار بگو سرحال نیستم

یه بار بگو دارم پریود میشم

یه بار بگو بریم فلان جا یا بگو فرصت زیاده عجله نکن

غیرعادی رفتار نکن

بگو میخام بیشتر فکر کنم چیزی نشده 

اگر تونسی شناسنامشم گیر بیار یا تونسی دوستشو ببین چجور ادمیه 

کلا ازش زیاد سوال بپرس

تو رووووو خدااااا کتاب بخونید مسواک بزنید****بی‌نهایت زندگی رو دوست دارم و می‌خوام تا جایی که می‌شه زندگی کنم. کاش هر چی خاک اموات شما هست بقای عمر من باشه.این فیلم را به عقب برگردان آن قدر که پالتوی پوست پشت ویترین، پلنگی شود که می دود در دشت های دور، آن قدر که عصاها پیاده به جنگل برگردند و پرندگان دوباره بر زمین.نه!به عقب تر برگرد. بگذار خدا دوباره دست هایش را بشوید در آینه بنگرد؛ شاید تصمیم دیگری گرفت.-گروس عبدالملکیان

شماکه چیز منفی نگفتیدایناکه تعریف کردید ولی من خواهرانه میگم بهت خانواده ات درجریان بزار

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

چرا میگین اشتباهه

حدومرزو رعایت کن راحت بودن قبل ازدواج براتوخوب نیس مردا جورین وقتی کسی آماده تودستش باشه بی تابی ندارن که بهش برسن چون دراختیارشونه وقتی نزاری بهت دست بزنه تلاش میکنه واسه ب دست اوردنت 

ببین متوجه نشدم رابطه جنسی ندارید مثل زن و شوهرها ولی با هم راحتید یعنی چی میشه بیشتر توضیح بدی

یعنی ارتباطمون مثل زنو شوهر نیست که ارتباط جنسی داشته باشیم ولی خب یه سری چیزا هم هست بینمون

دوستی ساده نیست

حدومرزو رعایت کن راحت بودن قبل ازدواج براتوخوب نیس مردا جورین وقتی کسی آماده تودستش باشه بی تابی ندا ...

یعنی همه مردا اینجورین؟ الان من راحتم دیگه تلاش نمیکنه واسم؟