2777
2789
عنوان

خواستگاری ...بیایید مهمه

358 بازدید | 31 پست

سلام دوستان

ازدواج با کسی که شغلش سپاهیه خوبه؟

میدونید چه محدودیت هایی دارن؟

تایم کاریش چطوری هس؟درامدشون تقریبا چقده؟؟

خواهرانه راهنماییم کنید🥺😭

همیشه این توان را داشته باش تا از کسی یا چیزی که آزارت می دهد، به راحتی دل بکنی... گاهی بعضی‌ها کارشان فقط چیدن بال آرزوهای شماست  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایی اره خیلی خوبه😍دوست من همسرش سپاهیه

از زندگیش برام بگو ...چند ساعت سرکاره؟

راسته که میرن جنگ و اینا؟🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

همیشه این توان را داشته باش تا از کسی یا چیزی که آزارت می دهد، به راحتی دل بکنی... گاهی بعضی‌ها کارشان فقط چیدن بال آرزوهای شماست  

من همشو میدونم 

محدودیت های بستگی به طرف داره مصلاما اینجا سپاهی داریم که زنش شاید نزارن از خونه بیرون هم بره 

ولی یکی رو هم داریم که زنش حوری میگرده که واقعا شک میکنیم سپاهیه یا نه 

حقوقش برا مبتدیا پایه. ۶ یا ۷ تومان هست 

ولی برای درجه دارا و سابقه بالاتر خیلی خیلی بهتر هست. اگه تو منطقه محروم هم باشه که نور علی نوره  

شرایط کاریش هم هر موقع ماموریت زدن باید بره اگه بهش گفتن و اینکه صبح تا ظهر مثل بقیه ارگان ها

یه صلوات همینجوری بدین،اون دنیا نیاز میشه :)                                                                                                               اینجا اگه با نظرشون مخالفت کنی از نظر اونا افغانی هستی پس ببین و رد شو   
خوبه  سختی آنچنانی نداره فکر کنم چادر الزامیه

نه نیست 

من دختر خالم شوهرش سپاهیه ولی چادری نیست (یعنی از وقت ازدواجشون چادری نبود الان بچش کلاس سومه ولی 1 ساله چادر میپوشه) به خاطر قضیه های پیش اومده دوستاش چادرو گزاشتن کنار (شوهر دوستاشم سپاهین) 

بچها من کلا چادریم

خب بپرس ازش ..

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم