2777
2789
کاش چک نمیکردین  شاید یک لحظه یاد گذشته هاش افتاده.اون خانم هم که شوهر داره سعی من عزیزم فرام ...

ازکجا بفهمم که از قبل تر نبوده 

میشه برای برگشتن آرامش به زندگیم دعا کنید محتاج دعا هستم 😭🥺
ازکجا بفهمم که از قبل تر نبوده 

عزیزم اگر بود زودتر میفهمیدی

واکنش شوهرتون چی بود وقتی پرسیدی

چی گفت

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگر بود زودتر میفهمیدی واکنش شوهرتون چی بود وقتی پرسیدی چی گفت

وقتی فهمید شک کردم ناراحت شد گفت حق داری ناراحت باشی 

تو بغلش گریه کردم گفت بخدا حق داری خودمو جات گذاشتم 

بعد که پیله شدم گفتم من میدونم از قبلش پیامات روخونده بودم دیگه لو داد گفتم چرا قسم الکی خوردی گفت حق داشتم بترسم از اینکه زندگیم خراب شه

باهام حرف زد تو ماشین خیلی سعی کرد دستمو بگیره صورتمو میگردوند سمت خودش می‌گفت رو نگردون ازم ولی من رو گردوندم

گفت غصه نخور بخدا یک بار بوده برای اولین و آخرین بار 

وقتی فهمید شک کردم ناراحت شد گفت حق داری ناراحت باشی  تو بغلش گریه کردم گفت بخدا حق داری خودمو ...

پس انشالله آخرین بار بوده عزیزم

ببخش و دیگه بهش فکر نکن اینجوری فقط خودتو از بین میبری اعصابت خراب میشه

ایشون هم متوجه اشتباهش شده حتما

انشالله دلت شاد بشه گل❤

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

پس انشالله آخرین بار بوده عزیزم ببخش و دیگه بهش فکر نکن اینجوری فقط خودتو از بین میبری اعصابت خراب ...

ان شالله...

چقدر بعضی ها خوب حرف میزنن

دوسه تا تاپییک قبلم همه حرفایی زدن باعث ناامیدی سد 

یکی گفت طلاق یکی گفت فلان

دلم ب حال زنش میسوزه ک داره با چ لاشی زندگی میکنه . و ب خودم نگاه میکنم چ کردم ک اون اقا اجازه ب خودش داده  اینو بگ . اگ زن محکم باشه هیچ شخصی  ب خودش اجازه نمیده  ب من شوهر دار حرف بزنه .ب غیر اون دهن اون اقا رو اسفالت میکنم . 

دلم ب حال زنش میسوزه ک داره با چ لاشی زندگی میکنه . و ب خودم نگاه میکنم چ کردم ک اون اقا اجازه ...

اتفاق واسه خودم افتاده عزیزم

عصبانی میشم و دلم برای زنه میسوزه که از همه جا بی خبره  بعدش به ( کارما) فکر میکنم و آروم میشم ...

شوهرم به دختر عمه ش که عشق سابقش بوده پیام داده بعد 12سال الان پشیمونه ولی 

من حس حقارت گرفتم باخودم میگم الان میگه چقدر حقیره زنش

میگم نکنه چی گفته نکنه گفته من زنم رو دوست ندارمن متوجه شماره ای عجیب تو گوشیش شدم 

اینم بگم هیچ موقع گوشیش رمز نداره حتی دخترمم رمز گوشی رو بلده 

بعد وقتی نگا کردم دیدم اونه

به روش آوردم بعد دوروز لو داد بهش پیام دادهم😭

نه،،خودش برام حقیر می شه تا زنش،،چرا زنش حقیر بشه!! آدمی که به زنش یا شوهرش وفا دار نباشه خودش برای ...

میگم نکنه چی گفته نکنه گفته من زنم رو دوست ندارمن متوجه شماره ای عجیب تو گوشیش شدم 

حقیقتا میگم بیچاره زنش نمیدونه با کی زندگی میکنه

اتفاق واسه خودم افتاده عزیزم

کسی ب شما گفته دوستت دارم ؟ بزن لهش کن . اگ شوهرت گفته بازم بزن لهش کن . میدونی من همین الان .پ شدم . اعصابم ندارم . همه چیز و با کتک کاری حل میکنم 

کسی ب شما گفته دوستت دارم ؟ بزن لهش کن . اگ شوهرت گفته بازم بزن لهش کن . میدونی من همین الان . ...

شوهرم به یکی گفته 

تو پیام شوهرت چی گفته بود؟

نمیدوتم بخدا...

پاک کرده بود

فقط خودش گفت احوال گرفتم گفته شماگفتم فلانی ام گفته چکار داری گفتم خواستم احوالت بپرسم گفته مزاحم نشو منم دیگه پیگیر نشدم 

ولی نمیتونم باور کنم