2777
2789
کاش چک نمیکردین  شاید یک لحظه یاد گذشته هاش افتاده.اون خانم هم که شوهر داره سعی من عزیزم فرام ...

سلام دوستم خوبید؟

یه چی بگم شماره ی شوهرم رو تو روبیکای خودم نصب کردم یعنی الان روبیکاش علاوه بر گوشی من رو گوشی خودشم هست

اکانت دختره رو هرچی حذف میکنم باز میاد رو گوشی منظورم پی وی دختره با اکانت خودشه هرچی حذف میکنم میاد رو گوشیش باز 

تاپیک زدم دو نفر گفتن زنا بدبختن

نظر شما چیه

ولی تاریخ آخرین پیام همون چهارشنبه س 

یعنی گوشه ی سمت چپ نوشته چهارشنبه

ولی میاد رو گوشی چکار کنم

میشه برای برگشتن آرامش به زندگیم دعا کنید محتاج دعا هستم 😭🥺
سلام دوستم خوبید؟ یه چی بگم شماره ی شوهرم رو تو روبیکای خودم نصب کردم یعنی الان روبیکاش علاوه بر گو ...

سلام گلم

فکر کنم باید از مخاطبین گوشی همسرت هم پاک کنی شمارشو

البته بازم میاد

این اپ ها باگ دارن. من خودم دارم روبیکا

با چک کردن گوشی همسرت فقط خودتو عذاب میدی گل

اگه چیزی بود پنهونی حتما رمز میذاشت واسه گوشیش

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام گلم فکر کنم باید از مخاطبین گوشی همسرت هم پاک کنی شمارشو البته بازم میاد این اپ ها باگ دارن. ...

پاک کردم از اونجام

محکم بهش گفتم طلاق می‌خوام 

گریه کرد 

می‌دونی اینقدر شکاک شدم اینقدر شکاک شدم که فک میکنم داره نقش بازی میکنه

پاک کردم از اونجام محکم بهش گفتم طلاق می‌خوام  گریه کرد  می‌دونی اینقدر شکاک شدم اینقدر ...

من الان تو روبیکا امتحان کردم پاک هم بکنی شماره رو میمونه تو مخاطبین روبیکا

دلتو صاف کن

همین که گفتی طلاق حساب کار دستش اومده

اگه کش بدی ممکنه بدتر بشه و اوضاع خرابتر بشه و دلسردی بیشتر بشه

بخاطر آرامش دل خودت و بچه ها بهش فکر نکن گل

اون خانم متاهله

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

من الان تو روبیکا امتحان کردم پاک هم بکنی شماره رو میمونه تو مخاطبین روبیکا دلتو صاف کن همین که گف ...

چرا فک میکنم داره نقش بازی می‌کنه

یا امام رضا خودت کمکم کن 

دارم دق میکنم

همون شوهر قبلم می‌خوام

هیچی برام مهم نیست دیگه 

😭😭😭😭😭😭😭😭😭

چرا فک میکنم داره نقش بازی می‌کنه یا امام رضا خودت کمکم کن  دارم دق میکنم همون شوهر قبلم می‌ ...

عزیزم💔

دلتو صاف کن 

خودتو از بین میبری فقط با این فکرا

افسرده میشی.من فکر میکنم این موضوعو کش بدی بدتره گلم.آرامش خودت و خانوادت مهمتره.

ببخش . بگذر.بذار شوهرت با این گذشت شما شرمنده بشه

عزیزم💔 دلتو صاف کن  خودتو از بین میبری فقط با این فکرا افسرده میشی.من فکر میکنم این موضوعو ...

میگذرم 

ولی ازش تعهد میگیرم تو محضر