2777
2789

۱ هفته دیگه تولد اجیم هست ۱۱ سالش میشه چی میتونم براش بخرم ؟ هیچی به ذهنم نمیرسه 

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

بازی فکری

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس عطر کیف قاب گوشی 

مرسی عزیزم عطر گزینه خوبی بود 🥰💜خواهرم عطر دوست داره 

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

دخترم یازده سالشه . عاشق چیزای فانتزیه .. هر چیزی ولی مدل فانتزیش😁

خواهرم از لحاظ فانتزی همه چی داره کیف و قاب تبلت و کفش و کلا همه چیاش کیوتن😂مرسی بابت راهنماییتون💚

من نه برای تولدش بدون بهونه برای خواهرم عکسش زدم روی ماگ اطرافش طرح های وسیله مدرسه بود خیلی خوشحال ...

کجا براتون چاپ کردن سایت اینترنتی یا پیج یا یک جایی که باید حضوری رفت ؟ 😊ممنونم 

کتاب  عروسک  لوازم تحریر فانتزی  چقدر خواهرت خوشبخته که تو رو داره  حتی یبار ...

🥲منم خواهرم بهم کادو نمیده حتی در حد یه کاردستی خشک و خالی ولی من به هر حال دوست ندارم بزرگ بشه بگه چه خواهری داشتم که منو در حد یه کادو هم نمی‌دونست 🥰مرسی قشنگم 

کیف،لوازم و التحریر فانتزی،تیشرت شلوار،هدفون

مرسی عزیزم خواهرم هدفون و هدست دوست داره 💙

بدلیجات ،شال و روسری تیشرت کیف لوازم التحریر فانتزی ببین علاقش چیه 

مرسی اجیم همیشه یه کیف رودوشی میخواست ممنونم 🥰اینم گزینه خوبی بود