2777
2789

بنظرم از دارو استفاده نکن یا کمک مشاور خوب میتونی اوکی کنی خودتپ

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بتونی بدون دارو خوب بشی

کمک بزرگی به خودت کردی 

استادم چیزی‌گفت که هنوز که هنوزه مدیونشم

گفت چیزی که خیلی برات اهمیت داره و دچار وسواسش شدی

گوشه ای از ذهنت نگهش دار

خود به خود از ذهنت کمرنگ و پاک میشه

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

برای درمان وسواس فکری بهتره برید پیش روانشناس و از همون اول شروع نکنید به مصرف دارو

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

یعنی وقتی دارو میخورم باز باید به فکرا و سوالای داخل ذهنم فکر کنم یا باید بیخیال باشم داروها خودشون ...

دارو خودش باعث میشه که دیگه فکر نکنی میشی یه انسان عادی

خدایــــــــــــــــا هرگز کسی را به انچه قسمتش نیست عادت مده...
یعنی وقتی دارو میخورم باز باید به فکرا و سوالای داخل ذهنم فکر کنم یا باید بیخیال باشم داروها خودشون ...

دارو من میخورم زیر نظر پزشک 

به اون مسائلی که خیلی فکرت قبلا درگیرشون بود اهمیت نمیدی و بیخیال ازشون رد میشی 

برای من که اینطور شده

دارو برای وسواس فکری میدن من هربار رفتم فقط داروهای تکراری اسنترا وپروپرونال داد ک تاثیری نداشت برا ...

به دکترت بگو یا دکترتو عوض کن حیفه دارو میخوری حالتم بد باشه

خدایــــــــــــــــا هرگز کسی را به انچه قسمتش نیست عادت مده...