2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بپرسم مشکلت چیه؟ منم یه وسواس فکری دارم ب هرکی میگم مسخرم میکنه

من به همه چی وسواس فکری پیدا کردم اول فقط یه موضوع بود و قفل بودم روش الان موضوعات بیشتری شده

پسرم کنکور داره امسال خیلی درس خونه. حالش خوب نیست. بردمش روانپزشک گفت وسواس فکری داره. دارو لووسر بهش داد

ولی هرکار کردم داروهاش نخورد 

میگه کنکور دارم میترسم رو مغزم تاثیر منفی بزاره

دوباره بعد از مدتی دیدم اصلا روبراه نیست. خودم تنهایی رفتم روانپزشک. اینبار گفت همراه لووسر، آسنترا و پروپرانول بخوره

ولی پسرم فقط قبول کرد پرانول بخوره. الان کمی آرومتره

دارو من میخورم زیر نظر پزشک  به اون مسائلی که خیلی فکرت قبلا درگیرشون بود اهمیت نمیدی و بیخیال ...

یعنی وقتی داروخوردی بازم به اون مسائل فکر کردی و بیخیال از کنارشون رد شدی یا اصلا فکر نکردی خودشون رفتن؟

من به همه چی وسواس فکری پیدا کردم اول فقط یه موضوع بود و قفل بودم روش الان موضوعات بیشتری شده

چند سالته

از دارو خوردن نترس من الان میگم حیف روزایی که برای اینکه دارو نخورم خودمو زجر دادم

خدایــــــــــــــــا هرگز کسی را به انچه قسمتش نیست عادت مده...
یعنی وقتی داروخوردی بازم به اون مسائل فکر کردی و بیخیال از کنارشون رد شدی یا اصلا فکر نکردی خودشون ر ...

الان همین سوالایی که میپرسی هم بخاطر وسواسته و صد نفر هم جوابتو بدن بازم ذهنت درگیرشه

خدایــــــــــــــــا هرگز کسی را به انچه قسمتش نیست عادت مده...
بازم متوجه نشدم،یعنی درمورد مسائل فکرمیکنی؟؟

یعنی اول روی دعوایی که کرده بودم قفل شدم که چرا اینو نگفتم اونو نگفتم الان درکنارش سوالات فلسفی اومده به ذهنم

یعنی اول روی دعوایی که کرده بودم قفل شدم که چرا اینو نگفتم اونو نگفتم الان درکنارش سوالات فلسفی اومد ...

اهاااا...ببین شاید ذهنت بیکاره یعنی مشغله ذهنی دیگه ای نداری برا همین رو اینا قفل میکنی

یعنی وقتی داروخوردی بازم به اون مسائل فکر کردی و بیخیال از کنارشون رد شدی یا اصلا فکر نکردی خودشون ر ...

نه فکر میکنم  چون هنوز درگیرشم ولی سریع از ذهنم رد میشن دیگه مثل قبل حالم بد نمیشه و اعصابم بهم نمیریزه 

چیزایی که باعث میشدن منو به گریه بندازن الان به راحتی  از فکرم رد میشن و اذیتم نمیکنن