2777
2789
الان همین سوالایی که میپرسی هم بخاطر وسواسته و صد نفر هم جوابتو بدن بازم ذهنت درگیرشه

واقعا خلی خوب متوجه شدین منم دقیقا اینجوریم و وقتی یچیزی خیلی زیاد فکرمو درگیر میکنه باید بهش جواب بدم یا انقد میپرسم بعد به خانوادم میگم جوابشو تکرار کنن بهم یا مثل دیوونه ها هزار بار تکرار میکنم واقعا خیلی سخته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حدودا 1ماه مصرف کردم نمیدونم راستش چون درحالت عادی تپش قلب داشتم درکل تغییر خاصی نمیکردم من وقتی ...

ببین من یک ماه اول نه تنها باعث کمترشدن مشکلاتم نشد بلکه شدت داد بهشون 

( اینم اضافه کنم من از یک چهارم قرص شروع کردم بعد نیم بعد کامل )

بعد از یک ماه که شروع کردم کامل بخورم اثرشو دیدم 

از دکترم پرسیدم گفت بعد از یک ماه که قرص به بدن عادت کرد تازه اثر میکنه

واقعا خلی خوب متوجه شدین منم دقیقا اینجوریم و وقتی یچیزی خیلی زیاد فکرمو درگیر میکنه باید بهش جواب ب ...

دقیقا درسته بعدم که جواب میدن نهایتا یک ساعت حالت خوبه بعد دوباره یه چیز دیگه پیدا میشه روانتو بهم بریزه

این وضعیت بنظرم اصلا با مشاوره رفتن خوب نمیشه و حتما باید دارو بخوری

میشه بپرسم دارو چی میخوری

خدایــــــــــــــــا هرگز کسی را به انچه قسمتش نیست عادت مده...
من حدودا 1ماه مصرف کردم نمیدونم راستش چون درحالت عادی تپش قلب داشتم درکل تغییر خاصی نمیکردم من وقتی ...

آسنترا تازه بعد از ۴ تا ۶ هفته اثرشو میذاره توی توضیحات دارو هم تو نت نوشته

اوایل هم باعث میشه یکم حالت بدتر بشه ولی باید ادامه بدی

منم اسنترا میخورم خیلی قرص خوبیه نباید قطعش میکردی

دقیقا درسته بعدم که جواب میدن نهایتا یک ساعت حالت خوبه بعد دوباره یه چیز دیگه پیدا میشه روانتو بهم ب ...

من چند ماه پیش میخوردم الان قطع کردم اسنترا وپوکساید قبل خواب 

ومن روانشناسم فقط عوض میکنم چون تا یچیز کوچیکی بشه خوشم نیاد  نمیتونم تحمل کنم 

ودرسو ول کردم  چندماه پیش 18 سالمه مگرنه کنکوری بودم هیچکسم درکم نکرد همه فک میکنن بخاطر تنبلی کردم والان چون درسو ول کردم 6 ماهه ک نرفتم بیرون یا خودمو حبس میکنم وواقعا ببخشید ک تو تایپک بقیه واینهمه بهت توضیح دادم حس کردم اولین بار یکی درکم کرد

من چند ماه پیش میخوردم الان قطع کردم اسنترا وپوکساید قبل خواب  ومن روانشناسم فقط عوض میکنم چون ...

عزیزم باید بری روانپزشک

من درکت میکنم

خودتم به خودت کمک کن و سعی کن در کنار دارو کاری کنی که حللت بهتر بشه من خودمم خیلی روی ذهنم کار میکنم که بهترم اگر خودتو رها کنی دارو خیلی نمیتونه کمکت کنه

منم کنکوریم و شکست بدی از کنکور قبلیم خوردم و کاملا شرایطتو درک میکنم

من حتی نمیتونم دیپلموو بگیرم  چون نرفتم مدرسه موقعی حالم بد شد بعدشم کلا ول کردم 

ودیگه گفتم نمیخوام ادامه بدم الان فقط تو ذهنمه ک بیسوادم همش خواب میبینم واقعا خیلی سخته واگه کسی بگه خب ادامه بده یه دیپلم بگیرهم خیلی عصبی میشم حتی اگه بگن برو یه امضا بزن فقط یه دیپلم میگیری هم نمیتونم وفک میکنم همه درموردم دارن حرف میزنن 

خیلی ارزوی مرگ میکنم واقعا هرروز رو به سختی میگزرونم تا فقط تموم بشه

دارو من میخورم زیر نظر پزشک  به اون مسائلی که خیلی فکرت قبلا درگیرشون بود اهمیت نمیدی و بیخیال ...

سلام خوبین شما الان بهترین ؟ قطع کردین دارو رو 

دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم…    سکوت من به این معنا نیست که نمی توانم جواب دهم بلکه نمیخواهم دل کسی را بشکنم   اصالت را یکی دروغ نگفتن معنا میکند دیگری تهمت نزدن ولی من اصالت را برده ذات بد نبودن معنا میکنم  قله ای که چند بار فتح شود بی شک تفریحگاه عمومی میشود مواظب قلبت باش همه آدما روزی از دنیا می رن و چیزی که باقی می مونه اعتبار اوناست ‌‌‌... پس اعتبار مون رو حفظ کنیم که واقعی ترین دارایی یک انسان به اعتبار اونه     _ یه دختر مو فرفری چشم درشتم که دردای زیادی کشیده تو زندگیش اما با این وجود تجربه های زیادی هم داره   سوال علمی راجب بدن داشتین راجب اقتصاد داشتین  دلتون گرفته بود خواستید درخواست دوستی بدین درخدمتم ☘️❤️     https://abzarek.ir/service-p/msg/1716079  دیگر هیچکس او نخواهد شد ... حتی خودش .. درد ناشی از تکامل ...رو دارم تجربه میکنم