2777
2789
عنوان

مسخره ترین دلیلی که برای طلاق شنیدین چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 16128 بازدید | 244 پست
چقدر غم انگیز😭😭😭

اره دختره خواهر دوست داداشمع خیلی ناراحت شدم براش 

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای یا خدا.😳😳😮😮

اره واقعا اعصابم خورد میشع یادش میفتم 😔😔

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)
اره دختره خواهر دوست داداشمع خیلی ناراحت شدم براش 

الان زنه بخاطر اینکارو مجرم محسوب میشه؟

عاقبت همه‌ی ما زیرِ این خاک آرام خواهیم گرفت ؛ ما که روی آن دمی به همدیگر مجالِ آرامش ندادیم
من یکیو میشناسم بخاطر این طلاق گرفتن ک خونواده پسره حلیم رو با شکر میخوردن ولی خانواده دختره بانمک ...

بخدا خود حلیمم راضی نیست روش اینجوری تعصب داشته باشن🤣🤣

عاقبت همه‌ی ما زیرِ این خاک آرام خواهیم گرفت ؛ ما که روی آن دمی به همدیگر مجالِ آرامش ندادیم
اره واقعا اعصابم خورد میشع یادش میفتم 😔😔

کاش حداقل واقعیت رو می گفت همون اولش.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
الان زنه بخاطر اینکارو مجرم محسوب میشه؟

این قضیه مال سه چهار سال پیشع  داداشم تازه بهم گفته ولی آره انگاری برده بودنش زندون چقدر بده هم ندونسته بچتو بکشی بعدش همسرت ولت کنع بعدشم مجرم محسوب بشی خدا نصیب گرگ بیابونم نکنع

کاش حداقل واقعیت رو می گفت همون اولش.

بیچاره ترسیده دیگع نتونسته با منطق عمل کنه😕

اینم مسخره نیست و از نظر من بیشعوریه بیشتر بچه یکی از اقوام فوت میشه مرده تو قبرستون دنبال زنه میوفت ...

انگار فقط بچه مرده بوده..چقدر بی‌شعور که با مادر داغدار اینجوری میکنن

واقعاً؟؟😐😐فکر کردم فقط فامیل ما عجیب و غریبه طرز فکرشون.

ن عالیه ب نظرم 

ک انقدر راحت بتونن به توافق برسند 

خیلی از اینایی ک میبینی ب ظاهر خوشبختند

حاظر نیستن سر ب تن پارتنرشون باشه

هم دیگه رو اسیر کردن 

طلاق میگیرن که خانومه بتونه حقوق بازنشستگی باباشو بگیره  بعد از طلاق میره دنبال کارهای اداری و ...

حالا من یکی رو می شناختم دنبال طلاق از شوهرش بود مرده طلاق نمی داد گفت پدرم فوت کرده بیا طلاق بگیریم حقوقش بهم برسه و بعد صیغه کنیم و مرده هم طمع کرد گفت باشه ولی زنه دیگه بعد طلاق زنش نشد حقوق پدره رو گرفت و زد زیر حرفش.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//