2777
2789
عنوان

مسخره ترین دلیلی که برای طلاق شنیدین چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 16128 بازدید | 244 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیچاره پسره😂

پسره خیلی خوبه

خوش تیپ و باکلاس و کارمند رتبه بالا

تا حالا صدنفر به شوهرم گفتن واسطه شو بیاد دختر فلان فامیلمون رو بهش معرفی کنیم

و اینم میگه نه فقط همون

فک کنم چیزخورش کردن 

اخه من شنیدم هستن یه گروهی ک به گوشت و مشتقاتش حساسیت دارن...نمیدونم دقیق...نباید گوشت بخورن شاید د ...

اره همینطور بوده 

بیمار بوده 

ولی من همیشه دارم فکر میکنم زنه میتونسته کنار بیاد باهاش اما این کارو نکرد

یه بچه هم داشت 

جدا شد و بعدها ازدواج کرد با یکی دیگه 

خواهرشم خیلی خوشگله .. شوهر اولش نمیذاشت از خونه بیاد بیرون ... سر همین ازش جدا شد ...

ولی خوشگلم هستاااا دلرباااا

بچه رفته ب باباش گفته مامانم با یه اقایی تو بازار رفت حموم مرد طلاقش داد بیچاره زنه اتاق پرو رفته بو ...

چ ظلم بزرگی 

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
من شنیدم خانومی که میگفت چیپسمیخوری مامانا شوهرش میخاد طلاقش بده چون آبروش رفته همه آشنا ها زنشو مسخ ...

اره منم شنیدم 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️ 💖
همکارهمسرم به زن عقدیش پیغام داده اگه کسی خونتون نیست بیام دختره پیغامو به همه نشون داد و حتی آورد ...

نفهمیدم یعنی چی

خب خواسته با زنش تنها باشه ایرادش چیه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

توسایت یه خانومی میگفت پدرومادرش بخاطرزودپزجداشدن مثل اینکه زودپزتازگیامدشده بودمادرش برامادرشوهرش ب عنوان کادویه زودپزخریدبعدیه روزکه داشتن استفاده میکردن زودپزمیترکه ومادرشوهره فوت میشه باباشم سراینکه چرازودپزکادودادن به مادرشوهره مادردختره روطلاق میده

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

مسخره نیس برام عجیب بود دختره روز عروسی داماد میاد ارایشگاه ارایشگره میگه شد 10 میلیون داماده گفت تو ارزش 10 تونو داری اخه دختره از همونجا رفت دادخواست طلاق داد

واس ما عینکیا شاخ و شونه نکشید ما کافیه عینکامونودربیاریم از دنیامون محو میشید:))
طرف شوهرش معتاده دست بزن داره بیکاره و.... دادگاه بزور حکم طلاق میده بهشون بعد کلی پادویی کردن و برو ...

بله ...توافقی

اصلا قاضی نمیپرسه چرا...

تو دادخاست مینویسی عدم تفاهم

🪷🌈💖@ninimod.sismooni اکسسوری کودک💖🪷🌈
یکی تو همین سایت هست که  شوهرش بخاطر اینکه با خواهر خود پسره حرف زده و قبلا پسره گفته بوده باها ...

اون همینجوری تو تاپیکا یه کلام مخالفش بگی چنان هاره و بهت میتوپه

خدا داند تو زندگی چجوری بوده

دروغ میگه فقط همین نبوده

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
همکارهمسرم به زن عقدیش پیغام داده اگه کسی خونتون نیست بیام دختره پیغامو به همه نشون داد و حتی آورد ...

خاک بر سر دختره چقد احمق

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی