خب تو تاپیک بزن برا درد دل و هم دردی نه نصیحت بعد اینم بگم افراد تفکر و فرهنگ و عقاید متفاوت دارن تو شرایط فکری خودشون جواب درست بهت دادن تحمل تفاوت ها اینجا مطرح هست طبیعی هست
اینجا خیلی حرفا میزنن همه حرف ها که اهمیت ندارن بزا بگن
دیوونه کجا داره جز در خونهی حسین/ امام حسین همه کَسَم فدات /خودم فدای بچه هات.هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری(گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین/خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین*امام حسین پناه روز سختی و دلواپسی #کس بی کس ها#شکر خدا که در پناه حسینم/عالم از این خوب تر پناه ندارد=ما را بقیه پس زده بودند هزار بار/مارا حسین بود که آدم حساب کرد+عاقبت بخیر بشی بگو حسین_بی نیاز غیر بشی بگو حسین♥️
با هیچکی دردودل نکن هروقت تنهایی با خدا حرف بزن منم چند سال پیش یه چیزی گفتم همه حمله کردن بهم. ترسیدم . اینجا هم مثل محیط بیرونه به هیچ کی اعتماد نکن حرف دلتو فقط تو خلوت به خدا بگو
جایی ندارن. ولی آخه ببین با کلی استرس میایی یه سوال میپرسی که ببینی بقیه چه تجربیاتی دارن یا اگه وضعیت مشابهی داشتن چه کار کردن که تو هم یه راه حلی برای مشکلت پیدا کنی طرف میاد میگه تو اصلا آدم نیستی که این کارو کردی و تو این شرایط قرار گرفتی😔😔😔 همینقدر بی درک
کامنتت رو واسه اولین بار که دیدم چشمم به پروفایلت خورد از ته دل خندیدم..خدا دلتو شاد کنه
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)