2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده از بعضی از این کاربرای نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 49 پست
کامنتت رو واسه اولین بار که دیدم چشمم به پروفایلت خورد از ته دل خندیدم..خدا دلتو شاد کنه

قربونت بشم عزیزم انشاالله شمام همیشه بخندی از سررر شادی 🫂😘

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
جایی ندارن. ولی آخه ببین با کلی استرس میایی یه سوال میپرسی که ببینی بقیه چه تجربیاتی دارن یا اگه وضع ...

من هم برام پیش اومده و یاد گرفتم که هیچوقت اینجا کامل صحبت نکنم هیچوقت ، کلا دنیا اینشکلیه بدون سانسور صحبت کنی قضاوت میشی 

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا منم پیش اومده حتی یه دوست صمیمی تو سایت داشتم تو خصوصی یه سوال ازم کرد درباره دوستش من نظر دادم خوشش نیامد چه بداخلاقی کرد قهر کرد ۳ ماه بعد به حرفم رسید امد اشتی ولی از دوستش ضربه روحی خورده بود اون ادم سابق نشد یا الان یه تاپیک بود من برا استارتر جواب دادم یه نفر امد منو ریپ کرد که چرا اینطور گفتی طرفدار خاندان شوهر استارتر بود منم دلیل نظرم گفتم بعد گفتم ریپ نکن منو مزاحمم نشو ۲۰ بار ریپ کرد پدرم در اورد اعصابم خورد کرد بهم توهین کرد منم جوابش دادم لجش گرفت دست اخر زد به کولی بازی که حلالت نمی کنمو... خلاصه اعصاب و حال خوبمو خراب کرد یه چیزم طلبکار شدم همشم ادعا می کرد حق با خودشه

بعضی موقع ها هم شوخی میکنی حالشونو عوض کنی جوری بهت میپرن ک انگار خودشون تو زندگیشون عین سنگ زندگی م ...

درست میگی...من تاپیک های سرکاری رو دوست ندارم مثل اون کاربر مادرفرانکی دوساعت آدم براش وقت میزاره میگه پسرم فحش یادگرفته بردمش زبان فرانسه یادبگیره همش تو کوچه س  اخرسرم میبینی پسرش بوقلمونه....من باز چیزی نگفتم و با معذرت خواهی گفتم دیگه نمیام تو تاپیکت گفت فقط غر میزنی...ولی خداییش اعصابم بهم می‌ریزه...شوخی خوبه نه اینکه ملت رو سرکار بزاری

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
بعضی موقع ها هم شوخی میکنی حالشونو عوض کنی جوری بهت میپرن ک انگار خودشون تو زندگیشون عین سنگ زندگی م ...

لحن تو شوخی نمی خونن مثلا من لحن عادی نوشتم طرف بد خونده بمن می گه چته دعوا داری از کجا پری اومدی اینجا خودت خالی کنی

درست میگی...من تاپیک های سرکاری رو دوست ندارم مثل اون کاربر مادرفرانکی دوساعت آدم براش وقت میزاره می ...

اونکه رد داده دگه😕😕همه میشناسنش.خودشم اعلام کرده همه تاپیکاش دروغه.همه نظراتش هم چرت و پرته.همیشه هم هست.الانم ممکنه بیاد😕

بعضی‌ها بیشعورن یعنی یه ذره فهم ندارن دهنشون که باز میشه گند و کثافت میریزه بیرون 

برای منم پیش اومده طرف تاپیک زده نظر خواسته نظرم را گفتم شروع کرد فحشای بد میداد و فحشای جنسی عین روانیا

کلا اینجا را جدی نگیر

لحن تو شوخی نمی خونن مثلا من لحن عادی نوشتم طرف بد خونده بمن می گه چته دعوا داری از کجا پری اومدی ای ...

الهی....اینجور موقع ها باهاشون کل کل نکن و ریپ نزن.اینا خودشون مشکل دارن

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
لحن تو شوخی نمی خونن مثلا من لحن عادی نوشتم طرف بد خونده بمن می گه چته دعوا داری از کجا پری اومدی ای ...

دقیقا درست میگی.اعصابشون خورده فکر میکنن لحن ما بده.برام چندباری پیش اومده 

چقد خوب میشد آدما اول فرهنگ استفاده ش رو یاد بگیرن

برا منم پیش اومده حتی یه دوست صمیمی تو سایت داشتم تو خصوصی یه سوال ازم کرد درباره دوستش من نظر دادم ...

همینکه حرف نامربوط میزنن بعد ادعا میکنن که حق به جانبشونه و حرف درست زدن خیلی اعصاب خورد کنه. 

باشد که غم خجل شود از صبر ما
بسه که دیوانه ام. از تنهایی فقط میام اینجا گاهی با بقیه حرف بزنم

دور از جون . نظرات زیاد بزا برات مهم نباشه من یه دوستی دارم میگه میام زیر تاپینکا مثلا یکی میگه با شوهرم قهرم میگم طلاق فقط طلاق ....

بعضیا دلشون سیاهه نظراتشونم منفی کلا با عقده میگن ...بیشتر بجا راهنمایی میندازنت تو هچل

اونکه رد داده دگه😕😕همه میشناسنش.خودشم اعلام کرده همه تاپیکاش دروغه.همه نظراتش هم چرت و پرته.همیشه ...

😂😂😂😂😂😂اره میاد میگه اسممو زدم کنار تاپیکام میبینی نیا...واقعا هم نمیرم دیگه..دقت میکنم از این به بعد

ببین حرفت درسته ها ولی تو عالم واقعیت صدق می کنه ، یعنی وقتی شما حضورا در جمع حرفی میزنی  خب ریکشن حضار مهمه از روی شعور و ادب باشه ، اما اینجا یه فضای مجازیه و هیچ وقت نمیتونی کنترلش کنی ، اگر جوابای دیگران ناراحتت می کنه نباید موضوع رو به اشتراک بذاری عزیزم .