2777
2789
عنوان

یعنی میخاد کات کنه؟؟

411 بازدید | 55 پست

سلام دوستان من و رلم چهارشنبه همدیگرو دیدیم و همه چی خوب بود و دعوایی نداشتیم ،قرار بود شنبه دوباره همو ببینیم (خودش خیییلی اصرار کرده بود و قرار گذاشته بودیم)شنبه من تماس گرفتم گوشیش خاموش بود نگران شدم _که دوباره یکشنبه زنگ زدم روشن بود و جوابمو نداد و امروزم خیییلی تماس گرفتم جواب نداد و رد میکرد ،من یک سال و نیمه باهاشم تابحال حتی اگه بدترین دعواهاروهم میکردیم جواب تلفنمو میداد و خودش زنگ میزد _الان بنظرتون میخاد باهام قطع رابطه کنه؟؟باکسی دیگه اکی شده ؟؟خب حداقل اگه اینطوره ازم خدافظی میکرد این چ رفتاریه من موندم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه پیام بده و بگو از این رفتارت ناراحتم اگه تا ۲۴ ساعت اینده جواب منو ندی منم عین تو گوشی مو خاموش میکنم و همه چی تمومه 

اگه جواب نداد میخاد کات کنه وگرنه نگران میشه زنگ میزنه 

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟ روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻🍂                                                   

بهش پیام دادی؟! دلیلش بپرسی؟

توی پیجش چیزی میذاره که بدونی در چه حاله؟یعنی فعالیت عادی داره !

این رفتارها عجیبه نمیدونم ولی ادم عاقل اینکارا نمیکنه حتی کات هم نکنه حودت کات کن ب خاطر این رفتاراش چون حساب هیچیت نکرده حداقل ی توضیح ساده بده و رد تماس و خاموش کردن 

شاید هم سرش جایی گرمه دختری پیششه نمیخواد اون بفهمه از پسر جماعت هیچی بعید میست حتی اونی ک فکر میکنی خیلی خوبه .

یکی دوهفته صبر کن ببین نتیجش چی میشه

شاید مشکل خاصی پیش اومده براش

اگه بعد مدت طولانی بازم جوابتو نداد کاملا ازش عصبانی بشو و دیگه منتظرش نمون شمارشم هم اگه میتونی پاک کن

من همین یه ماه پیش تجربه کردم میدونم سخته شاید یکم غصه بخوری ولی سعی کن رها کنی

یکی دوهفته صبر کن ببین نتیجش چی میشه شاید مشکل خاصی پیش اومده براش اگه بعد مدت طولانی بازم جوابتو ...

اره خب حالا درسته دوسش دارم ولی اگه بدونم منظورش از جواب ندادن کات کردنه ،حداقل بهم بگه ک من بدونم ،برای شما چجوری شد میشه برام توضیح بدی؟؟

عزیزم حتما مشکلی پیش اومده عشقم تب شالیزار گرفت خیلی زنگ میزدم بهش هی پیام و زنگ ولی اون جواب نمیداد تا اینکه خطشو خاموش کرد یک خط دیگع داشت با اون بلاکم‌گرد بیمارستان بستری بود خانواده اش کنارش بودن با زنگ من گای ابروریزی میشد

من خیلی چیزا راجب تو می دونم: ۱-یک انسانی👩🏻‍🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻‍♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️ ميگم مر30 به زبون رو30 بهش بر30 با كمپر30 آخه نف30 نگي به ک30 منو ميبو30 ؟ اگه نبو30 خيلي لو30 اگه ببو30 خيلي ملو30 حالا ميبو30؟ 😂😂😂😂️