2777
2789
عنوان

یعنی میخاد کات کنه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 55 پست
زنگ زدم موبایلشو خاموش کرده 

خب براش پیام بده بگو منظورش چیه از این کارا و بعدم کات کن

و حتما میخواد باهت قطع رابطه کنه یا برای رابطه جنسی میخوادت اخه پسرها میان با احساسات دخترا بازی میکنن 

مثل الان پسره گوشیشو خاموش میکنه تا دختره بره سمتش و التماسش کنه تا بتونه راحت از دختر باج بگیره حالا بعد پسره گوشیشو روشن میکنه و میگه اگه عکس نفرستی اگه رابطه نداشته باشیم اگه عکس لخت نفرستی و ..... قطع رابطه میکنیم و دختر هم چون درگیر احساسات قلبش هست نمیتونه با پسر قطع ارتباط کنه میوفته تو تله ی پسر و در اخر این پسره هست ک برنده میشه 

سریع باهاش قطع رابطه کن این ادم فقط دنبال رابطه جنسیه البته من دیدم ک میگم شاید از تو اینجوری نباشه اما بازم حواستو جمع کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازم خوبه الان این شبکه های اجتماعی هست و مردم باهم حرف میزنن و راهکار پیدا میکنن برا مشکلشون ده سال پیش ک این چیزا زیاد نبود و هرکسی گوشی جدا و گوشی لمسی ها اینقدر ترند نبودن خیلی بد بود

خب براش پیام بده بگو منظورش چیه از این کارا و بعدم کات کن و حتما میخواد باهت قطع رابطه کنه یا برای ...

اخه خب هرچیه بهم بگه که کات کنیم ،من الان نمیدونم فازش چیه یهو جواب تلفن نداد و گوشیشم خاموش کرد 

بازم خوبه الان این شبکه های اجتماعی هست و مردم باهم حرف میزنن و راهکار پیدا میکنن برا مشکلشون ده سال ...

این جواب تلفنمو بده یا زنگ بزنه رک و راست بگه کات کنیم منم حرفی ندارم الان تو ذهنم یه دنیا سواله ،گاهی نگران میشم گاهی میگم چیشده و... اگه رک و راست بگه کات کنیم من حرفی ندارم ،وانقدررر بی معرفتی دیدم و دلم شکست ک دیگه باهیچکس دوست نمیشم شمارمم عوض میکنم 

اخه خب هرچیه بهم بگه که کات کنیم ،من الان نمیدونم فازش چیه یهو جواب تلفن نداد و گوشیشم خاموش کرد&nbs ...

میخواد تو رو دنبال خودش بکشونه ک التماسش کنی و تن ب خواسته هاش بدی پسرها کارشون همینه همشون ی مشت اشغالن

براش پیام بده بگو منظورت از این کارا چیه اگه کفت کات کنیم یا جواب نداد تو بگو کات کنیم خطتم عوض کن&n ...

چند هفته پیش کمرش درد میکرد خونه استراحت میکرد ولی قبلش زنگ زد گفت ک اینجوریه و زیاد زنگ نزنم مادرش و خاهرش یجورین منم ۴ روز زنگ نزدم ،بعدشم میگفت کمرم زیاد خوب نشده یعنی احتمال داره بخاطر کمرش دوباره مونده باشه خونه؟؟

اه دیگه لعنت بمن اگه باکسی دوست بشم 

این دوستیا هیچ فایده ای نداره تازه بدتر پسرا بهم دیگه امار دخترا رو میدن و یوقت یکیشون بخواد بره خواستگاری میگن فلانی دوست دختر اون یکی بوده نری خواستگاریا و این اینکارس و از این چرت و پرت 

درستو بخون مستقل باش سرو سنگین باش ب موقعش ی ادم خوب میاد سر راهت ک اصلا فکرشم نمیکنی اما فقط از این دوستیا دور باش ک ادم رو نابود میکنه

چند هفته پیش کمرش درد میکرد خونه استراحت میکرد ولی قبلش زنگ زد گفت ک اینجوریه و زیاد زنگ نزنم مادرش ...

خب زنگ نمیتونی بزنی پیامم نمیتونی بدی؟؟؟؟؟

احتمالا نامزد کرده نمیخواد چیزی بفهمی وگرنه پسرا دوستاشون روز هزاربار بهشون زنگ میزنن نمیتونه بگه دوستم بود حالا نباید بگه ک دوسدخترمه 

خب زنگ نمیتونی بزنی پیامم نمیتونی بدی؟؟؟؟؟ احتمالا نامزد کرده نمیخواد چیزی بفهمی وگرنه پسرا دوستاشو ...

الان ک میزنگم جواب نمیده ،یعنی شما میگی متاهل شده؟؟بخاطر متاهلیش نمیتونه جواب بده چون پیشه زنشه

الان ک میزنگم جواب نمیده ،یعنی شما میگی متاهل شده؟؟بخاطر متاهلیش نمیتونه جواب بده چون پیشه زنشه

احتمالا نامزد کرده نمیدونم شاید میخواد تو رو دنبال خودش بکشونه ک التماسش رو بکنی 

ولی اگه بخواد جواب بده در حد یدونه پیامم نمیتونه یعنی بفرسته برات؟؟؟؟

احتمالا نامزد کرده نمیدونم شاید میخواد تو رو دنبال خودش بکشونه ک التماسش رو بکنی  ولی اگه بخوا ...

چرا خب قبلا حتی اگه یه جا گیربود جواب میداد میگفت من فلان جام باهات تماس میگیرم ،الان کلاااا جواب نمیده 

چرا خب قبلا حتی اگه یه جا گیربود جواب میداد میگفت من فلان جام باهات تماس میگیرم ،الان کلاااا جواب نم ...

خب عزیزم دیگه نمیخوادت ک اینجوری میکنه نگرانش نشو و غصه هم نخور این اشغالا همینن فقط بلدن با احساسات دخترا بازی کنن