2777
2789
عنوان

خانومای متاهل بچه دار جواب بدن

398 بازدید | 52 پست

دوستان من با مادرشوهرم یه جا زندکی میکنم ولی خوردو خوراکمون جداست.توی این ۱۰سال زندکی مشترک از وقتی جهازمو چیدم اینجا کسی از خانواده شوهرم پاشو نذاشته خونه زندگی من.حتی اون اولش که وظیفه داشتن بیان و یه چای شیرینی بخورن هم نیومدن.منم از لج هیچوقت دعوت نکردمشون.

یک بار فقط مجبوری اومدن.مادرشون زیارت رفته بود اومده بودند عید دیدنی که دیر بود گفتم بمونن شام.دوسه بارم مجبوری مادرشوهر بخاطر مهمونام گفتم بیاد.یکاری کردن که دیگه خانواده خودمم نمیتونم دعوت کنم.مادرشوهرم اصلا دوست نداره اونا هم بیان.حالا تولد دخترمه..با نامزد داداشم رودربایستی دارم..نکنه بگه چرا تولد نگرفتی و ما رو و مامانت اینا رو دعوت نکردی؟!خوارشوهرمم یبار سرد گفت آره تولد دخترت نزدیکه دیگه ..بگیرین ما روهم دعوت کنید..منم گفتم شاید بگیرم.ولی اصلا دلم نمیخاد این سال آخر که اینجام مجبور بشن بیان.حالا بنظرتون چیکار کنم؟

یک دوره بگذار برای اونایی که باخانواده همسر یک جا زندگی میکنن چطوری تونستی واقعا؟!

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم بگم دوست دارم تولد بگیرم و همه رو دعوت کنم ولی واقعا انقدر دلم شکسته که از یه طرفم نمیخام دعوتشون کنم.امسال هم سال آخره که اینجام و اسباب کشی میکنم خونه خودم.موندم این دو خانواده رو چجور یجا جمع کنم؟!یه خ شوهر دارم اصلا با مامانم خیلی سرده

یک دوره بگذار برای اونایی که باخانواده همسر یک جا زندگی میکنن چطوری تونستی واقعا؟!

من الان دو ساله کاری ب کسی ندارم وتو همه کارا ب مادرشوهرم کمک میکنم اگه مهمون داشته باشه من غذا میپزم اگه دعوامون بشه برو خودم نمیارم و تیکه هاشو نشنیده میگیرم...ما همسایه هستیم اما قراره برادر شوهرم عروسی کنه تو ی خونه بمونن جاریم خیلی سلیطه هس فک نکنم بتونن سر کنن آخر میان تو خونه ما منکه مشکلی ندارم ولی مامانم خیلی غصه میخوره

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

بیخیال سال آخره اونجایی کینه ها رو فراموش کن 

یه تولد قشنگ بگیر بر دخترت همه رو هم دعوت کن بزا آخرین خاطرت ازون خونه خوب باشه 

کینه فقط بار رو دوش خود آدم باور کن 

بیخیال

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان