2777
2789
عنوان

چندروزه ب دلم افتاده برم مشهد

176 بازدید | 20 پست

انگار ی چیزی تو دلم هی میگه جم کن راه بیفت سمت مشهد

متاهلم و بچه دارم

یجوریه این حسه ک حس میکنم میگه اگه ب شوهرت بگی سریع قبول میکنه و میگه بریم!!! عجیب نیس حسم باهام بحرفه!!! دیوونه شدم یا چی؟ 

هی میگم پسفردا تولد امام رضاس برو اونجا حاجتتو میده نمیدونم چرااااا😭

ادم مذهبی نیستما اصلااااا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شوهرت بگو و برید حتما امام رضا انداخته به دلت 🥺

منم میخاستم برم 🥺ولی خانوادم نذاشتن💔

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
خب چرا این کارو نمیکنی ؟؟

یخورده پول جم کردم گذاشتم شوهرم چشماشو عمل کنه عصر دارییم میریم پیش دکتر دست شوهرمم بخاطر جور کردن پول برای خرید خونه خالیه برای همینه ک دست دست میکنم 

💔بخون ی پست گذاشتم همینجا ک چرا دست دست میکنم

یک روزه برید و برگردید شاید اینجوری زیاد هزینه بر نشه🥺

بنظرم امام رضا خودش کمکت میکنه و دستتو میگیره برو حتما🥺سعادت بزرگیه ولادتشون حرم باشئ😍❤️

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »