2777
2789
عنوان

شما اگه یکی تو فامیل با شوهرتون خوب نباشه ....

| مشاهده متن کامل بحث + 879 بازدید | 61 پست

معلومه پست همسرم وایمیستم شده تا آخر عمر خواهرم نمی‌بینم 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوه چقد قهر قهروعه شوهرت دلیل کینه هاش چیه؟

شوهرم میخواد من ازش حمایت کنم 

منم تو اون لحظه با خودم میگم حواسش نبوده خواهرم 

و باهاش تند رفتار نمیکنم 

شوهرم میگه ازت ناراضیم 

تو بی لیاقتی ارزش نداری برات کاری کنم

حق با شوهرته من باشم به خواهرم میگم که ازین به بعد با احترام با. شوهر من رفتار کن،اگه رفتارش درست ...

اخه شوهرم هر وقت بخواد بد رفتار میکنه با شوهرخواهرم و خواهرم 

بعضی وقتا هم خیلی تند میشه

حالا اگه عروسیه یکی دیگه بود باز میشد.اونا بعدا باهم آشتی میکنن ولی عروسی دیگه تکرارنمیشه.خواهرتم مقصربوده باید حداقل جلو بقیه احترام میذاشت بالاخره شوهرت پاشده رفته عروسی.ولی تو زیاد بهش حق نده چون بدتر میشه.بگو شب عروسیش بود نمیتونستم چیزی بگم

چون همسرت تو را دوست داره اما تو اون را دوست نداری 

اره 

دوسش ندارم 

ولی با این اتفاقا همش دعوا داریم 

دعواهای سنگین میکنه 

منم میخوام خوب باشم باهاش که زندگیمون بگذره 

و انقدر به شوهرم فشار نیاد 

راست میگی من جونم برای شوهرم در نمیره 

ولی نمیخوام زندگیمون اینجوری بمونهههههههههههمش میخوام دعوا کم باشه همه چیز سر جاش باشه ولی نمیشه

خواهرم کینه به دل گرفته  اصلا نمیبخشه  شوهرم هم اشتباه داشته  ببین شوهرم میخ ...

شوهرت هم پرتوقع و لوسه اگر خودش حد خودش رو نگه نداشته باعث کدورت شده نباید توقع احترام داشته باشه، طرف هیچ کسی رو نگیر، بگو تو شوهرمی و اونم خواهرم، مشکل تون رو خودتون حل کنید مگه بچه اید که توقع دارید مامانتون بیاد پشتیبانی کنه 

به چه قیمتی میخواید بهتون خوش بگذره ؟

وااای یکم توضیح بده برام 

بذار رفتارمو اصلاح کنم 

من باشم انقدر ناراحت نمیشم آخه 

همه چیزو ساده میگیرم و میگم خوش بگذره 

ولی شوهرم ناراحت میشه و به دل میگیره

شما به چه قیمتی میخواید همیشه یه طرفه به قاضی برید؟الان این خانوم اومد همه ی رفتارای شوهرش با خواهرش ...

شما تحت هر شرایطی باید طرف شریک زندگی باشید فرقی نداره چه خانم و چه اقا

کاربر آقا: وقتی جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد.                                               جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود می گردند.                                                        اگر کوسه ها آدم بودند!  بی شک مذهبی اختراع میکردند   و به ماهی ها یاد میدادند   زندگی واقعی در شکم کوسه ها آغاز میشود.                                                             برای انهدام یک تمدن سه چیز لازم است:.                خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، برای اولی منزلت زن را باید شکست، دومی منزلت معلم، سومی منزلت بزرگان و اسطورها.                  ملت ها را از تاریخشان دور نگهدارید، در این صورت به راحتی کنترل می‌شوند.                                        
وااای یکم توضیح بده برام  بذار رفتارمو اصلاح کنم  من باشم انقدر ناراحت نمیشم آخه  ...

من میگم زن و مرد همیشه باید هوای همو داشته باشن.

کاربر آقا: وقتی جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد.                                               جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود می گردند.                                                        اگر کوسه ها آدم بودند!  بی شک مذهبی اختراع میکردند   و به ماهی ها یاد میدادند   زندگی واقعی در شکم کوسه ها آغاز میشود.                                                             برای انهدام یک تمدن سه چیز لازم است:.                خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، برای اولی منزلت زن را باید شکست، دومی منزلت معلم، سومی منزلت بزرگان و اسطورها.                  ملت ها را از تاریخشان دور نگهدارید، در این صورت به راحتی کنترل می‌شوند.