2777
2789
عنوان

شما اگه یکی تو فامیل با شوهرتون خوب نباشه ....

| مشاهده متن کامل بحث + 879 بازدید | 61 پست
چرا با هم خوب نیستن؟؟

چون دختر خاله پسر خاله ایم 

از لچگی با هم چالش زیاد داشتن 

شوهر من محبت زیاد میکنه ولی عصبانی شه بد عصبانی میشه 

دفعه پیش هم گند زد به شوهرخواهرم.........

خیلی دلیلش طولانی و پیچیدست

چرا خوب نیستن 

چون دختر خاله پسر خاله ایم 

از لچگی با هم چالش زیاد داشتن 

شوهر من محبت زیاد میکنه ولی عصبانی شه بد عصبانی میشه 

دفعه پیش هم گند زد به شوهرخواهرم.........

خیلی دلیلش طولانی و پیچیدست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبول نمیکنه  میگه نامردی  بی شرفی ....... دیگه روت حساب نمیکنم و......... با یه دختر خ ...

خب بهش بگو تو که آنقدر دنبال تلافی کردنی اصلا خودت نمیومدی عروسی تا حالشون جا بیاد ،چرا از من مایه میزاری هی 

چون دختر خاله پسر خاله ایم  از لچگی با هم چالش زیاد داشتن  شوهر من محبت زیاد میکنه ولی ع ...

اخلاق شوهرت تقریبا مثل بابامه😅چی بگم والا هم تو حق داشتی که رقصیدیم چون عروسی خواهرت هم اون حق داره ناراحت شه چون باهاش خوب نبوده...

اونقدر ضعیفم که تو مجازی هم نمیتونم خودم باشم خودِ واقعیم👨‍🦯🕳🌱     B.b.b.bom  
کار خواهرت زشت بود اما عروسی خواهران این خیلی توقع بیجاییه که تو بخوای تو عروسی سرسنگینی باشی و بهت ...

به چه قیمتی میخواید بهتون خوش بگذره ؟

کاربر آقا: وقتی جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد.                                               جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود می گردند.                                                        اگر کوسه ها آدم بودند!  بی شک مذهبی اختراع میکردند   و به ماهی ها یاد میدادند   زندگی واقعی در شکم کوسه ها آغاز میشود.                                                             برای انهدام یک تمدن سه چیز لازم است:.                خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، برای اولی منزلت زن را باید شکست، دومی منزلت معلم، سومی منزلت بزرگان و اسطورها.                  ملت ها را از تاریخشان دور نگهدارید، در این صورت به راحتی کنترل می‌شوند.                                        

خواهر اگه شوهرت  رفتار خواهر وخانواده من و با همسرم ببینه چکار می‌کنه🤔🤔🤔🤔

یبارخواهرم  اومده بود تهران برای خریدن خونه مجرده با کمک پدرم وخواهرام میخواستن بخرن

همسرمنم روزه بود و دیر وقت از سرکار میمومد

خانم انتظار داشت مرخصی بگیره همیرمن بشه راننده آژانس خانم که تو گرما اذیت نشه 

صبح می‌رفت عصر برمیکشت نیومد خونمون به همسرم سلام نمی‌داد می‌رفت تو اتاق درو میبست

من خیلیییی شوهر ذلیلم... حتی امکان داشت عروسی رو ترک می‌کردم به خاطر همسرم...🤦 حالا شاید بقیه نرمال ...

شوهر منم همین توقع رو داره ازم 

ولی من نمیتونم با کسی بد باشم 

یکم بیشتر بگو تو رو خدااااا

ببین عزیز من موقعی که همسرت نیست به خواهرت بگو زنگ بزنه به شوهرت بگه اون روز تو مراسم خوب نتونستم ببینمت چطوری از این حرفا ... به دخترخاله هم باید بگی شوهر من چه بدی کرده که اونطور رفتار کردی ... عزیز من شوهرت حق داره همونطور که اون انتظار داری که اون پشتت باشه اونم انتظار داره به حرف هیچ خانمی هم اینجا توجه نکن اون کسی که برای تو میمونه خواهر و دخترخاله ات نیست همسرته به حرفم اعتماد کن و به خواهر و دخترخاله ات هم بگو مواظب رفتارشون باشن ... موقعی که یه لواشک دلت خواست به همسرت میگی برام بگیر هیچوقت نمیتونی به خواهر و دخترخالت بگی 

من چون شوهرم پشت من میگیره منم پشت اون در میام اگر خواهرم کار اشتباهی کنه از همسرم دفاع میکنم.

مقصر شوهر من هم هست 

شوهرم ازم دفاع میکنه ......

ولی من نمیتونم با کسی بد باشم چرااااا 

به چه قیمتی میخواید بهتون خوش بگذره ؟

شما به چه قیمتی میخواید همیشه یه طرفه به قاضی برید؟الان این خانوم اومد همه ی رفتارای شوهرش با خواهرش و همچنین برعکس رو توضیح بده؟؟؟نه ما فقط همین یه قسمت شنیدیمو این قسمت اونقدر شدید نیس که بگیم خواهرتو حذف کن. انقد آدم صفر یا صد نباشید

و تو از مردن زیر پوستین زندگی چه میدانی؟
شوهر منم همین توقع رو داره ازم  ولی من نمیتونم با کسی بد باشم  یکم بیشتر بگو تو رو خدااا ...

داییم مغازه مکانیکی داره نزدیک عید از اونجا رد میشدیم گفتم دایی یه دقیقه میشه بیای ماشین ما رو ببینی ما بریم گفت کمی وایستا بیام و ماشین یکی دیگه رو درست میکرد شاید باورت نشه سوار ماشین شدم و رفتم و عید هم برای تبریک سال نو زنگ نزدم به همسرمم گفتم به این دلیل زنگ نمیزنم میخواستم تو گوشش باشه که به خاطر همسرم من قبول نمیکنم هیچ رفتاری رو 

دو نفر دیگه با هم مشکل دارن این ربطی به رقصیدن یا نرقصیدن شما نداره  اگر این اختلاف برات مهمه ...

خواهرم کینه به دل گرفته 

اصلا نمیبخشه 

شوهرم هم اشتباه داشته 

ببین شوهرم میخواد کلا پشتش باشم ولی من نیستم 

یا بلد نیستم پشتش باشم