2777
2789
عنوان

خانمای متاهل لطفا بیاین

366 بازدید | 22 پست

الان ۳ هفته است که من قهر اومدم و شوهرم هیچ سراغی ازم نگرفته امروز به وکیل زنگ زدم بابت مهریه و ایشون گفتن حتی اگه هیچی همسرت نداشته باشه همه مهرتو باید بده و بعد گفت اگه میخوای برگردی خونه ات اینکارو نکن چون واست بد میشه حالا به نظر شما من چبکارکنم باتوجه به اینکه شوهرم سراغی ازم نگرفته؟بچه ام ندارم

گناه من سادگی بود .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا طلاق دیر نیس 

ادم هس یک سال قهرن بدون دادگاه 😐بعد اشتی میکنن زندکیشون از قبلم بهتره

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
اول بگو چرا قهری.  و مقصر کی بوده

ببین شوهرم هرشب دیر میا  الان ۸ ساله همه دعواها سر همینه من هرچی بهش میگم فایده نداره هروقتم پول میخوام نداره مشکلات زیادی باهم داریم ولی اون شب خودش مقصر بود همش پنهونکاری میکنه 

گناه من سادگی بود .
برا طلاق دیر نیس   ادم هس یک سال قهرن بدون دادگاه 😐بعد اشتی میکنن زندکیشون از قبلم بهتره

ولی خونواده من میگن بریم شکایت کنیم این چرا اززنش یه سراغی نگرفته بدرد نمیخوره

گناه من سادگی بود .
ببین شوهرم هرشب دیر میا  الان ۸ ساله همه دعواها سر همینه من هرچی بهش میگم فایده نداره هروقتم پو ...

یجوری سعی کن مشکل رو حل کنی با سیاست یا با مشاوره..اینا که گفتی دلیل نمیشه طلاق بگیری..فعلن صبر کن حتما میاد