بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عقد نکردم ولی 80 درصد مواقع همه جا دو دلم😑 ی بار اکسم با ماشین اومد دنبالم دو دل بودم سوار شم یا نشم دلو زدم به دریا سوار شدم ولی بعدش یه حس عجیبی بهم دست داد باورم نمیشد همون موقع تو ماشینش نشسته بودم 🚶🏻♀️🚬
آدما قاضی های خوبی برای اشتباهات بقیه ان و وکیل های خوبی برای اشتباهات خودشون 😉👌🏻
شونزده سالم بود بدم میومد تو سن کم شوهر کنم وازش خوشم نمیومد کاملا سنتی بود نمیشناختمش باید میرفتم خونه مادرشوهر زندگی کنم ویازده سال ازم بزرگتر بود . هنوز راضی نیستم چون بارها خیانت کرد اصلا روان پریش میشه تا زن میبینه . به خاطر بچه هام تحمل کردم دوتا بچه دارم دلم میسوخت براشون واینکه پشتم خالی بود کسی که به زور شوهرش میدن مطمعن باش راه برگشتی هم نداره چون پشتش خالیه خودمم از لحاظ مالی مستقل نبودم
حاجتم اینه پیج بلاگری منو دخترم زودرشدکنه اگه مهربونی برام صلوات بفرست به حاجتم برسم منم از خود الله میخوام به خواسته ی دلت برسی