2777
2789

کیا وقتی عقد میکردن خیلی دودل بودن 

چیشد درست شدید ؟ چقدر بد ؟

به چی دو دل بودید ظاهر ، اخلاق ، خانواده و....

صادقانه بگید و راهنمایی کنید

دیگه بعد از ۶ سال دوستی خیلی مسخره میشد اگر شک داشتم😂

اگر این احساس رو داری،حتما برو پیش مشاور

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خیلی دو دل بودم نود درصد ناراضی ده درصد به خاطر فرار از پدر ومادر راضی بودم بعد بیست سال هنوز ناراضیم هیچ وقت نتونستم از ته دل دوسش داشته باشم

حاجتم اینه پیج بلاگری منو دخترم زودرشدکنه اگه مهربونی برام صلوات بفرست به حاجتم برسم منم از خود الله میخوام به خواسته ی دلت برسی

دو دل که نه یه جور نگرانی از آینده ای که ازش خبر نداری و نمیدونی قراره چی بشه...

واسه من همون بعد خوندن عقد وقتی دستمو گرفت تو دستش تموم شد...فکر کنم این نگرانیا حین عقد طبیعیه

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...

عقد نکردم ولی 80 درصد مواقع همه جا دو دلم😑 ی بار اکسم با ماشین اومد دنبالم دو دل بودم سوار شم یا نشم دلو زدم به دریا سوار شدم ولی بعدش یه حس عجیبی بهم دست داد باورم نمیشد همون موقع تو ماشینش نشسته بودم 🚶🏻‍♀️🚬

آدما قاضی های خوبی برای اشتباهات بقیه ان و وکیل های خوبی برای اشتباهات خودشون 😉👌🏻
عقد نکردم ولی 80 درصد مواقع همه جا دو دلم😑 ی بار اکسم با ماشین اومد دنبالم دو دل بودم سوار شم یا نش ...

فک کنم باید یه جاهایی  کارهاروبسپاری به خدا و قسمت .تایه جاییش دست خودته بقیش نه 

ولی تصمیم گیری هات دقت کن 

دیگ اگر خوب یا بد هم بشه توی اون لحظه بهترین تصمیم رو گرفتی و هیچکس بدخودش رونمیخواد

همین باعث میشه که پشیمون نشی

میشه به سوالام جواب بدی عزیزم  به چی دو دل بودی؟ چیشد درست شدی و چقدر بعد

اگر دودلی بابت استرس اینده و فکر و خیال و ترس از اینده و زندگیه 

بعدش درست میشه 

اما اگه بابت طرف دودلی و چیزی ازش باعث دودلی شده فرق میکنه

چرا دو دل بودید و چرا هستید ؟ چطور تحمل کردید پس؟

شونزده سالم بود بدم میومد تو سن کم شوهر کنم وازش خوشم نمیومد کاملا سنتی بود نمیشناختمش باید میرفتم خونه مادرشوهر زندگی کنم ویازده سال ازم بزرگتر بود . هنوز راضی نیستم چون بارها خیانت کرد اصلا روان پریش میشه تا زن میبینه . به خاطر بچه هام تحمل کردم دوتا بچه دارم دلم میسوخت براشون واینکه پشتم خالی بود کسی که به زور شوهرش میدن مطمعن باش راه برگشتی هم نداره چون پشتش خالیه خودمم از لحاظ مالی مستقل نبودم

حاجتم اینه پیج بلاگری منو دخترم زودرشدکنه اگه مهربونی برام صلوات بفرست به حاجتم برسم منم از خود الله میخوام به خواسته ی دلت برسی
اگر دودلی بابت استرس اینده و فکر و خیال و ترس از اینده و زندگیه  بعدش درست میشه  اما اگه ...

هیچ کدوم ببین من خودم دو دل بودم و هستم بخاطر علاقه و یکمم ظاهر 

گاهی خوبم گاهی بد، یجوریم 

نمی‌دونم چیکار کنم نگران آیندم

فک کنم باید یه جاهایی  کارهاروبسپاری به خدا و قسمت .تایه جاییش دست خودته بقیش نه  ولی تصم ...

تروخدا نسپرید دست خدا من سپردم و هرچی بدبختی بود سرم اومد دیگه سنگ شدم از هیچی دردم نمیگیره