2777
2789
عنوان

سونو nt

117 بازدید | 11 پست

سلام‌ خانوما سونوی NT  رو ک از ۱۱ تا ۱۳ هفتگی باید بدیم
مثلا همون ۱۱ هفتگی بدیم یا ۱۲ هفتگی چه فرقی داره؟ اصلا فرقی داره؟ آخه میگن یکم بمونید ۱۱ و ۱۲ بگذره بعد بدین

دیرتر بری جنسیت رو بهتر تشخیص میده

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو هفته دوازده حتما برو دیرم بری خدای نکرده اگه مشکلی باشه ممکنه تشخیص ندن بهترین زمان همون دوازده هفته هست 

دوباره امروز زنده ام،،دوباره تو را بر شانه های خویش حمل میکنم ای زندگی ❤️🌱

عزیزم تو هفته دوازده حتما برو دیرم بری خدای نکرده اگه مشکلی باشه ممکنه تشخیص ندن بهترین زمان هم ...

من دو روز دیگه ۱۱ هفتم تکمیل میشه در واقع ۱۰ روز دیگه میشم ۱۲ هفته و یک روز اون موقع برم خوبه؟ آخه چرا انقد استرس دارم

من دو روز دیگه ۱۱ هفتم تکمیل میشه در واقع ۱۰ روز دیگه میشم ۱۲ هفته و یک روز اون موقع برم خوبه؟ آخه چ ...

عاره همونموقع خوبه

نگران نباش این استرس ها طبیعیه ما هم گذروندیم این روزا رو 

عاره همونموقع خوبه نگران نباش این استرس ها طبیعیه ما هم گذروندیم این روزا رو 

باشه عزیزم ممنون 🥺 بعد هیچ علائم خاصی ام ندارم میگن سه ماه اول سخته دوستمم با منه اون یکم علائم داره من هیچ

باشه عزیزم ممنون 🥺 بعد هیچ علائم خاصی ام ندارم میگن سه ماه اول سخته دوستمم با منه اون یکم علائم دار ...

منم اصلا علائمی نداشتم تا شش ماه اول انگار نه انگار که باردار بودم حتی از لحاظ ظاهری نگران نباش همه مثل هم نیستن 

منم الان ۱۱ هفتم همون ۱۲ هفته بهترین زمانشه ،ولی خیلی سخت میگذره واقعا 🥺

آره ولی خب من از وقتی سونو تشکیل قلب رو دادم گفتم تا ۴۰ روز بعدش سوره یس میخونم واسه سلامتیش قبل سونو قلب هم باز هر روز سوره یس خوندم ان شاءالله زودی تموم شه این استرسا