2777
2789
عنوان

موفق ترین خانما✨

256 بازدید | 28 پست

موفق ترین خانم هایی ک تو زندگیتون میشناسین شغلشون چیه؟ چن سالشونه؟ خصوصیاتشونو اگه میتونین لطف کنین بگین

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو خونه میخورن ومیخوابن شوهره هم کورور کورور پول وطلا میریزه به پاش وحرف حرف زنشه موفق تراز این ند ...

🤣🤣🤣

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
رتبه برتر کنکور ، دندانپزشک ارایشگر  معلم و دانشجوی یکی از بهترین دانشگاه های ایران اینا س م ...

مرسی عزیزم

آرایشگره تخصص خاصی از ارایشگری رو داره؟ مثلا ناخن‌کاری یا رنگ یا میکاپ، یا اینکه خودش سالن داره؟ 

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ

دوروبرم همه شاغلن ولی موفقیت خاصی توشون ندیدم بخواد متمایز کنه از یکی دیگه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
تو خونه میخورن ومیخوابن شوهره هم کورور کورور پول وطلا میریزه به پاش وحرف حرف زنشه موفق تراز این ند ...

وای😂😂خوشم میاد اینا عذاب وجدانم نمیگیرن من ب غرورم برمیخوره از طرف مقابل چیزی قبول کنم بدون اینکه کاری کرده باشم 

مرسی عزیزم آرایشگره تخصص خاصی از ارایشگری رو داره؟ مثلا ناخن‌کاری یا رنگ یا میکاپ، یا اینکه خودش سا ...

پاکستزی پوست میکنه یکیش با دکتر کار میکنه یکی دیگ تو ارایشگاه

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

بیکاره  سواد خاصی هم ندارد نشسته پولهای کلان شوهرش میخوره مدام درحال سفر و خوش گذرانی  و د ...

نمیپسندم واقعا این سبک زندگیو

سحر خیزن با برنامه هستن تنبلی و اهمال کاری نمیکنن اعتماد به نفس دارن زود کارهاشون رو انحام میدن ...

شغلشون؟ 

مرسی قشنگم

دوروبرم همه شاغلن ولی موفقیت خاصی توشون ندیدم بخواد متمایز کنه از یکی دیگه

تشکر✨

بستگی داره تعریفت از موفق چی باشه  رابطه خوب یا شاغل بودن ؟  چون هر کیو دیدم اطرافم یکی ر ...

تعریفم از موفقیت هردوشه، ولی تو این تاپیک منظورم شغلشون بود