2777
2789
عنوان

موفق ترین خانما✨

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 28 پست

مننننننننننننننننننن یک دانش اموووووووووووووووز   

نه شوخی میکنم ببین من مامانم بنظرم میشه گفت ادم موفقیه مامانم مشاوره و شخصیتشناسی خونده و در حال حاضر تو مدرسه به عنوان مشاور رایگان کار میکنه بابامم همینه منتها شغل خودش رو دار و مشاوره رایگان هم میده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مننننننننننننننننننن یک دانش اموووووووووووووووز     نه شوخی میکنم ببین من مامانم بنظر ...

چقد خوب مرسی قشنگم✨

هدف شغلیت چیه واسه آینده؟ 

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ
یکی رو میشناسم پرستاره  بعد از. ۱۶ سال ترک تحصیل کنکور داد با دوتا بچه کوچیک پرستار شد

واو موفق باشن

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ
چقد خوب مرسی قشنگم✨ هدف شغلیت چیه واسه آینده؟

فدایت بشوم من خب کلا معلومه تما فک و فامیلام یا دکترن یا روانشناس خودمم خیلی دوست دارم کلاسای مختلف شخصیت شناسی و اینا رو رفتم اماااااااااااااااااا در نهایت یک عکاس ساده  

نمیپسندم واقعا این سبک زندگیو

منم نمیپسندیدم بخاطر همین ته درس خوندن دراوردم ۲دتا دکترا  از صبح تا شب کار میکنم مطالعه  بروز میکنم پس انداز میکنم چندتا زبان بلدم  دو تا هنر خوب  مهارت کامپیوتر در حد عالی 

ولی واقعیت اینه ان پول بی زحمت دارد و کیف دنیا میکند

امثال ما مسخره میکند نمیگن زن موفق میگن خسته نمیشی میخای چکار 

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید

طایفه مامانم بجز دخترخالم همه خونه نشینن😐انگارکارکردن زنو عارمیدونن.

طایفه بابام دختر ندارن بجزخودم ک ارایشگرم.

خلاصه ت فامیل ندیدم فعلا انشالا میام ی روز مینویسم خووودم

فدایت بشوم من خب کلا معلومه تما فک و فامیلام یا دکترن یا روانشناس خودمم خیلی دوست دارم کلاسای مختلف ...

عکاسی ام هم جای پیشرفت داره هم لذت خودشو مهم اینه علاقتو دنبال کنی

منم نمیپسندیدم بخاطر همین ته درس خوندن دراوردم ۲دتا دکترا  از صبح تا شب کار میکنم مطالعه   ...

شما از نظر من فرد بسیار موفق تری هستین و هم درامدتون ارزش بیشتری داره هم جایگاه اجتماعی بالاتری تو جامعه دارین و اینکه اصلا اهمیت ندین ب حرف مردم چون خودشون نمیتونن میخان کار شمارو بی ارزش و بیهوده جلوه بدن درحالی ک از درون حسرتشو میخورن... دیدم ک میگم

ب عنوان ی همجنس بهتون افتخار میکنم✨

طایفه مامانم بجز دخترخالم همه خونه نشینن😐انگارکارکردن زنو عارمیدونن. طایفه بابام دختر ندارن بجزخود ...

بهتون افتخار میکنم✨

من باورم برعکسه، کار نکردن وقتی توان و شرایطش رو داریم رو عار میدونم. 

شما از نظر من فرد بسیار موفق تری هستین و هم درامدتون ارزش بیشتری داره هم جایگاه اجتماعی بالاتری تو ج ...

ممنونم دوست عزیزم لطف دارید شما محبت دارید خداشاهده یک دردل بود خیلی متاسفم که تو این سن به این نتیجه رسیدم ولی ملاک موفقیت زن شده داشتن طلا و پول و شوهر مطیع و زندگی تو خونه مجلل و  خواب و راحتی و حتی عمل های زیبایی بیشتر 

ممنونم دوست عزیزم لطف دارید شما محبت دارید خداشاهده یک دردل بود خیلی متاسفم که تو این سن به این نتیج ...

اینا عقاید افرادیه ک همه دغدغشون چشم و هم چشمی با جاری تو تعداد سرویس طلاست

خودتونو در این حد پایین نیارین الان چ تو دنیای غرب چ ایران خودمون خانما تلاش میکنن مثل شما سطح سواد بالا و شغل مناسب داشته باشن و مستقل باشن

ب غیر ی عده ک از بچگی با این افکار تاکسیک بزرگ شدن 

خودتونو اصلا دست پایین نگیرین

افرادیو دیدم ک همسرشون براشون بهترین شرایطو فراهم کرده مجلل ترین زندگیو دارن ولی حسرت شغل دولتی عادی و این ک دستشون تو جیب خودشون باشه رو داشتن

البته معمولا اینو بروز نمیدن

موفق باشین✨

اینا عقاید افرادیه ک همه دغدغشون چشم و هم چشمی با جاری تو تعداد سرویس طلاست خودتونو در این حد پایین ...

سلامت باشید دوست عزیز بله حق باشماست از درون ادم ها خبر نداریم 

ببخش بهت پیام دادم نتونستم اسمتو تگ کنم ♥️🙏🏻خوشحال میشم بیاین ضرر نمیکنی🌸🌸🌸

فیلمو عکس غذاهام با دستور

ترفند خونه داری و فیلماش

تربیت فرزند تجربم و بازی♥️

عکسها و سوالای شما

چالش و رای گیری برنده چالش بعدو میزاره✅ 💓

پنجشنبه ها معرفی ماسک صورت🌺

https://eitaa.com/rozmareham

لینکو نگه دار بعد باز کردن بزن

برای سلامتی بچه هام دعا کنین