2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم باشم این دوره میرم سمت مدیران و کرمان چون سایپا که خوب نیست بعدش اگه قیمت مونتاژی قیمت شور ...

نه متاسفانه ما پولمون با طلاها بزور به همون سایناها برسه اونم اتوماتیک نه ساده ممنون از وقت گذاشتنتون

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
تا امروز قانون میگه مشکل نداره شاید دوره بعد قانون جدید بیاد ولی فکر نکنم عوض بشه قانون فعلا بازار خ ...

بخدا توکل کاش بیاد پایین همه مردم بتونن استفاده کنن از ماشین 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
نه متاسفانه ما پولمون با طلاها بزور به همون سایناها برسه اونم اتوماتیک نه ساده ممنون از وقت گذاشتنتو ...

خب این دوره که نمیرسید

بزار دوره بعد احتمالا ایران خودرو بیاد پارس بنویسید 260

مثل قبل زودتر تحویل میدن چون تعداد کمتره

ممنون. بعد اگر تا قبل واریز پول و ثبت نام نهایی ، مثلا فروش ایران خودرو بیاد، میتونیم از یکپارچه دوم انصراف بدیم و ایران خودرو بنویسیم.

بخدا توکل کاش بیاد پایین همه مردم بتونن استفاده کنن از ماشین 

به امید خدا

ماشین 1 میلیاردی دارن میدن 20 میلیارد حالا همین 1 میلیارد با دلار 50 حساب کن واقعا خیلی ظلم کردن

خب این دوره که نمیرسید بزار دوره بعد احتمالا ایران خودرو بیاد پارس بنویسید 260

اخه میگن ایران خودرو دو دوره نمیاد وسط ثبتنام تکمیل شده 

الان دور دوم نوشتی؟؟

الان ما ساینا اس و ساینا جی ایکس و کوئیک زدم 

اها مبارکه من بودم صبر میکردم دور بعدی ایران خودرو بیاد 

ممنونم به نمایندگی ایران خودرو زنگیدم میگن تا یکی دوسال تکمیله ظرفیتش دور بعد ثبتنام کنید برنده شید تحویل ماشین میشه از ۴۰۴ به بعد 

ممنونم به نمایندگی ایران خودرو زنگیدم میگن تا یکی دوسال تکمیله ظرفیتش دور بعد ثبتنام کنید برنده شید ...

نه تا تابستون پره یعنی بعد اون خالیه

بعدش واردات ازاد میشه زیاد نمینویسن شما مینوشتی اخرای سال بعد میدادن 

من خودم وایسادم دنا بنویسم یا مونتاژی