یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
طرح مادران من شنیدم و قبلا بوده نه ماشین مهم بوده نه گواهینامه فقط فرزند دوم از ابان 1400 باشه
ممنونم از راهنماییتون خدا خیرتون بده شما این دوره بخایید ماشین انتخاب کنید میشه الویت هاتون رو بفرمایید قربانت
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
بچه دومش مردادباشه نمیتونه این دوره میمونه دوره بعد
دوره بعدی هم باشه اشکال نداره مهم اینه بدن ماشین نگن خودرو مدل ۹۳ بنامته
دوره بعدی هم باشه اشکال نداره مهم اینه بدن ماشین نگن خودرو مدل ۹۳ بنامته
تا امروز قانون میگه مشکل نداره شاید دوره بعد قانون جدید بیاد ولی فکر نکنم عوض بشه قانون فعلا بازار خیلی کاهشی میشه یکی خبر یکسال رهن خودرو ازاد شد عرضه زیاد میشه
این هفته لایحه مجلس تصویب بشه واردات ازاد بشه خیلی میاد پایین