2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پلاک فعال موردی نداره

ممنونم از راهنماییتون

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
تو طرح مادرانم باید پلاک فعال نباشه بنامت خواهر فرودین ۹۹ خودشون ساینا گرفتن بنامش الان بچه دومش مرد ...

طرح مادران من شنیدم و قبلا بوده نه ماشین مهم بوده نه گواهینامه فقط فرزند دوم از ابان 1400 باشه

تو طرح مادرانم باید پلاک فعال نباشه بنامت خواهر فرودین ۹۹ خودشون ساینا گرفتن بنامش الان بچه دومش مرد ...

بچه دومش مردادباشه نمیتونه این دوره  میمونه دوره بعد

طرح مادران من شنیدم و قبلا بوده نه ماشین مهم بوده نه گواهینامه فقط فرزند دوم از ابان 1400 باشه

ممنونم از راهنماییتون خدا خیرتون بده شما این دوره بخایید ماشین انتخاب کنید میشه الویت هاتون رو بفرمایید قربانت

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
بچه ها اولویت بندی کردن یعنی بعد از اینک تاریک تحویل مشخص شد،خودمون انتخاب میکنیم کدوم ماشین می‌خواب ...

خودکار 

خودت حساب کن بعدش هر کی بخواد هر خودرو میخواد انتخاب کنه دوباره نویت ها به هم میریزه 

بچه دومش مردادباشه نمیتونه این دوره  میمونه دوره بعد

دوره بعدی هم باشه اشکال نداره مهم اینه بدن ماشین نگن خودرو مدل ۹۳ بنامته 

ممنونم از راهنماییتون خدا خیرتون بده شما این دوره بخایید ماشین انتخاب کنید میشه الویت هاتون رو بفرما ...

من خودم باشم این دوره میرم سمت مدیران و کرمان

چون سایپا که خوب نیست

بعدش اگه قیمت مونتاژی قیمت شورای رقابت باشه خیلی بهتره چون ماشین ها 30 تا 40 درصد اومدن پایین ماشین 2200 شده 1400

ولی بستگی به پول ادم داره

دوره بعدی هم باشه اشکال نداره مهم اینه بدن ماشین نگن خودرو مدل ۹۳ بنامته 

تا امروز قانون میگه مشکل نداره شاید دوره بعد قانون جدید بیاد ولی فکر نکنم عوض بشه قانون فعلا بازار خیلی کاهشی میشه یکی خبر یکسال رهن خودرو ازاد شد عرضه زیاد میشه

این هفته لایحه مجلس تصویب بشه واردات ازاد بشه خیلی میاد پایین