2777
2789

دوستان تو تاپیک قبل گفتم ی خاستگار دارم فامیل دور ولی رفت و امد داریم باپدر و مادرش و گفنم ک اخلاقی و مالی عالیه اما قیافش ب دلم نمیشینه و نمیخامش. ۲۴سالمه

و خانوادم تحت فشار شدید گذاشتن ک ابنو انتخاب کن و میگن ب غریبه ک نمیتونم بدیمت و ..... شرایط رل زدنم ندارم.ک خودم انتخاب کنم .حالا ی چی بگم.

دو بار بیرون رفتیم پیام دادم گفتم نمیخامت.

فرداش باباش اومد حرف زد گفت زود تصمیم گرفتی و از اونورم پسره پیام داد و دوباره قرار شد فرصت بدم باز فرداش دیدم هیچ جوره نمیتونم باز گفتم نه و کلی عذرخواهی و همون روز پدر و مادرم ی حرفایی بهم زدن ک باورتون نمیشه و بقدری فشار عصبی بهم وارد شد ک رفتم ب پسره پیام دادم و اونم اوکی بود ک دوباره اوکی شیم  میدونم میدونم کارم اشتباه بود بچه بازی شاید گرفتم و قبول دارم و الان موندم توش و نمیدونم چ غلطی کنم 

دیگ نه روی جواب نه گفتن بهش دارم نه روی جواب مثبت 

یعنی ظاهرش انقدر بده ؟

یه دختر خوشبخت اونی نیست که درس خونده کار میکنه زبان بلده و مستقل شده دختر خوشبخت اونیه که یک نفرو داره که عاشقشه 💔 من اون دختر خوشبخت نیستم 🙃امیدوارم یه روز منم حس دوست داشته شدنو تجربه کنم 🦋                                                                   اینکه میگم دوست دارم عشق و ازدواج رو تجربه کنم معنیش این نیست که از مردی که تو نی نی سایت درخواست دوستی بده حالم به هم نمیخوره 🤮

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فرصت بگیر 

بگو مثلا ده روز بهم وقت بده تا با خودم فکرامو بکنم 

خیلی تند و عجولانه هی جواب مثبت میدی هی منفی

بشین با خودت اتمام حجت کن بعد جواب بده

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

اینم بگم مقصر اصلی خانوادم هستن ک خیلی اذیتم کردن ک کار ب اینجا رسید و گرنه من روز اول گفتم نه. الان نمیدونم چیکنم مهرش ب دلم ننشسته خود پسره هم میدونه مشکلم احساسی و گفته باید فرصت بدی ک به وجود بیاد.

از اونور خیلی چهرش بدم میومد خیلیییی الان باز بیرون رفتم باهاش دیگ ب اون شدت بدم نمیاد ولی باز میترسم قبولش کنم چیکار کنم بنظرتون

امان از دلسوزی و دلنگرانی افراطی پدر مادرا که خانمان سوزه

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

پسر مردم گناه داره خو

بهش با جدیت بگو و دیگه سراغشو نگیر 

اونم گرفت جواب نده

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....