2777
2789
عنوان

اولین باری که با مادرشوهر ....

| مشاهده متن کامل بحث + 2557 بازدید | 105 پست
معمولی باش خودت باش . مودب باش و کم حرف ،،، نذار زیر زبونت حرف بکشه و تو هم سوالی نپرس فقط احوالپرسی ...

نه حواسم هست و مکالمه مون هم طولانی نمیشه کوتاهه رسم ورسوم رو هم عشقم پرسیده بعضیا که میدونستم رو گفتم کار بدی کردم؟

من حرفامو با عشقم زدم نیازی نیست به اون توضیح بدم 

با این فرمون نرو جلو اشتباهه اتفاقا اون مهمتر از عشقته اگه دیدی زن خوبی نی یا پررو و دخالت گره از الان هم مهربه زیاد بزار هم حدو حدود رو از الان مشخص کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه حواسم هست و مکالمه مون هم طولانی نمیشه کوتاهه رسم ورسوم رو هم عشقم پرسیده بعضیا که میدونستم رو گف ...

نه عیب نداره .. عاشق همه چی رو خوب و قشنگ میبینه ،

ولی مادرشوهر باس مراقب بود 

😊❤️😊
خدا هدایتش کنه مطمئنم اگه زن خوبی بود تو اینطوری با این سن و سالش ازش شاکی نبودی ولی آخر راهه ولش کن ...

به هرحال خدا ازش نگذره با این سن پیرسگیش نذاشت من لذت تازه عروس بودن رو بکشم و هر چقدر خواست شوهرمو چاپید و همیشه دو به هم زنی کرده تاحالا خدا از آتیش جهنم نجاتش نده انشالله بدترین مردن نصیبش بشه هر چه زودتر ماهم یه چندسالی زندگی کنیم

خواهر بزرگه منم مادرشوهرش اینطوریه احساس می کنم جاری اونی🤣

خدا کنه زودتر بمیرن ما هم یه نفسی بکشیم چون حد وحدود خودشون رو نمی دونن عقده ای و بدبخت دیگه فکر کن یه نفر تو نه سالگی شوهر کنه ۱۳ سالگی بزاد نهدپدری نه مادر با یه خر شوهرش داده باشن و بی سواد و بیکاره اونوقت بیاد برای یه آدم تحصیل کرده و حقوق بر قیافه بیاد چقدر باید پررو باشه خدا داند

با این فرمون نرو جلو اشتباهه اتفاقا اون مهمتر از عشقته اگه دیدی زن خوبی نی یا پررو و دخالت گره از ال ...

خب چه دلیلی داره بهش توضیح بدم؟ از الان خودم راه دخالت رو براش باز کنم 

حتی موقعی که خواستگار معمولی هم میاد آدم با مادره حرف نمیزنه که به پسره میگه حرفاشو

خب چه دلیلی داره بهش توضیح بدم؟ از الان خودم راه دخالت رو براش باز کنم  حتی موقعی که خواستگار ...

بالخره ی سوالایی میپرسه باید کوتاه و مودبانه جواب بدی ولی نه طوری که فکر کنه پررویی و آزار و اذیتاش شرو شه  بله کارت درسته راه دخالت باز نکن