2777
2789
عنوان

مادرشوهرم مشکوک به سرطان خون هست

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 28 پست
چ ربطی داره به تلاش  هیجکس مریص نشه هیچکس فوت نکنه ک شوهر شما سست میشه

من تا الان مریضم میشدیم بهشون نمیگفتم که ناراحت نشن اونا .مقصر باباشه که میاد اینطوری میگه حداقل مطمعن بشه شوهر منکه خودش گفت نمیزارم زندگیم عوض شه ولی میبینم رفتارش از دیشب عوض شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم باید پسرشو در جریان بزاره تا بتونن کاری انجام بدن..نگران نباش لطمه ای به زندگی شما وارد نمی ...

ممنون میدونم ولی نامردیه خیلی از شادی هاشون ما نبودیم خیلی اذیت کردن از قبل دلگیرم ازشون.ایشالله خوبشه

من تا الان مریضم میشدیم بهشون نمیگفتم که ناراحت نشن اونا .مقصر باباشه که میاد اینطوری میگه حداقل مطم ...

شما مریصی درحد سرطان بهشون نگفتید؟

بنطرم شما بیشتر بچه هستید وگرنه هر کس دیگم بود خبر سرطان میداد به بچش

شما مریصی درحد سرطان بهشون نگفتید؟ بنطرم شما بیشتر بچه هستید وگرنه هر کس دیگم بود خبر سرطان میداد ب ...

به یکی میداد و به بقیه نمیگفت؟ 

از ابعاد کاملش خبر نداری میدونم برای همین شایداینطور که میگی بنظر بیاد.نمیگم نمی‌گفت.شما خبر بد رو مستقیم زنگ میزنی میگی یا ی چیزی حداقل قبلش آماده میکنی .حال شوهرم برام من مهم تره تا چیزای دیگه

به یکی میداد و به بقیه نمیگفت؟  از ابعاد کاملش خبر نداری میدونم برای همین شایداینطور که میگی ب ...

اره ب یکی میگن دایره دنبک دستشون نمیگیرن ک عالم و ادم خبر کنن.اونم خبرو گرفته ناراحت دلش خواسته پسرشم درجریان بزاره.شوهر شماهم حقشه بدونه مادرش مدیصه.

میخوای ایراد بگیری از پدرشوهرت بگیر ولی منطقی نیست حرفت.

خانواده اینجور مواقع باید کنار هم باشن دیگه.به پسرش نگه ب کی بگه

اره ابعادش خبر ندارم چون تو زندگی شما نیستم شما ی چیزی گفتی نه من بقیه هم گفتن حق ناراحتی نداری دیگه خودت میدونی

روزخوش

نمیدونم چرا ازبین اینهمه کاربر فقط منم شاید شمارو درک کنم..سه ماه گیره مشکل قلبی پدرشوهرم بودیم..شوهرم بردش تهران ..کلی ب بدبختی اونجا بود گوشیاش رو زدن ماشین صفرمون تصادف کرد همونجا..الان پدرش خوب شده رفته خونش ما تا الان درگیر صافکاری ماشینی ک با هزارتا قسط خریدیم..ب خودشون زحمت ی حال پرسیدن هم ندادم..خدا نگذره ازشون

نمیدونم چرا ازبین اینهمه کاربر فقط منم شاید شمارو درک کنم..سه ماه گیره مشکل قلبی پدرشوهرم بودیم..شوه ...

من از قبل ازشون حمایتی ندیدیم 

خیلی زخم زبون زدن تازه شادی و تفریحشون هم ما نبودیم 

الان البته شوهر من پسر بزرگست اون یکی هم ۲۰سالشه 

هنوز نرفتیم کاری کنیم ولی از تاثیرش و این اتفاقا نگرانم از دیشب 

من از قبل ازشون حمایتی ندیدیم  خیلی زخم زبون زدن تازه شادی و تفریحشون هم ما نبودیم  الان ...

ماهم هیچگونه حمایتی ندیدیم حتی تو بگو هزارتومن...شوهر من اخریه اتفاقا ولی خودشو جر میده

من از قبل ازشون حمایتی ندیدیم  خیلی زخم زبون زدن تازه شادی و تفریحشون هم ما نبودیم  الان ...

صددرصد تو زندگیتون تاثیر میذاره..اگه از من میشنوی همین الان ی کاری واسه خودت دستو پا کن..برو سرکار ..نمیدونم چجور دلیلشو بهت بگم ولی من32سالمه یکم تجربم تو بیماری و مطب و دکتر رفتن پدرشوهر مادرشوهرم شاید بیشتراز شما باشه

ماهم هیچگونه حمایتی ندیدیم حتی تو بگو هزارتومن...شوهر من اخریه اتفاقا ولی خودشو جر میده

کلا دوتا هستن اینا 

ما وام ازدواج رو ب زور گرفتن واسمون البته برای چشم و هم چشمی بود آخه فامیل تو فامیلم شدیم .

نه ماشین ن خونه فقط پول عروسی دادن ‌

طلاهای کل دوران اشناییمونم شوهرم خودش گرفت بیچاره

الان میگن شیمی درمانی شاید باید بشه مادرشوهرم خودش میگه نمیدونه

صددرصد تو زندگیتون تاثیر میذاره..اگه از من میشنوی همین الان ی کاری واسه خودت دستو پا کن..برو سرکار . ...

من ۲۴ سالمه دانشجوام. خودم تک بچم . 

راستش خودم ترسیدم  میدونم شرایط ممکنه عوض بشه نمیخام زندگیم درجا بزنم  ..  ممنون از دلسوزیت 

همسن ایم  حالا اینقدرم بچه نیست ۲۵سالمونه به هیچکس نگفته یک‌راست نمیان به آدم این خبرارو بدن&n ...

والا پدر من. سرطان داشت 18سال بود موقع کنکوربود کنکوردادم (سخت بود خیلی ولی پدرم بود عزیز دلم بود   کنکور انجوری میخواستم نشد )الان ۲۵سالم پدرم چندسال فوت کرده برادری ندارم خودم مرد خودم مستقل هستم 

یعنی شوهرت از ی زن کمتر!!

گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم