2777
2789
عنوان

مادرشوهرم مشکوک به سرطان خون هست

316 بازدید | 28 پست

دوستان من ۲ساله عقد کردم تازه ۱ساله رفتیم سر زندگیمون بدون کمکی از طرف خانواده شوهرم .الان تازه شوهرم کارش راه افتاده .نمیدونم شاید این حسم الکیه ولی دیروز پدرشوهرم بدون اینکه بکسی بگه به شوهرم زنگ زده مستقیم گفته مادرت مشکوک به سرطانه خودشم نمیدونه.شوهرمنم سن اش کمه میترسم زندگیشو بیخیال بشه چند نمونه دیدم کارشون به طلاق کشیده.منظورم دیگه واسه زندگیش تقلا نکنه پیشرفتش.اخلاقشم سرد شده میترسم .

مادرش توقع نداری که بیخیال باشه فکر کنم خدایی نکرده مادر خودت بود شادی میکردی بیا برو دعا کن برا اون مادر

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐😐مادرشه میفهمی مادرش

توقع داری مادرش مشکوک ب سرطان باشه بیاد برا تو برقصه ماچت کنه گرررم باشه؟خجالت نمیکشی؟اگر این مسئله برا مادر خودت بود میخندیدی شوخی میکردی گرم بودی با شوهرت؟

اگه میخوای ب این زودی جا بزنی و تو غمش کنارش نباشی همون بهتر طلاق بگیری بری

انسان آرزوست

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم
چ ربطی به تلاش داره؟؟؟ خب مریضی و مرگ و این حرفا برای همه ست!!!

درسته من کار ندارم منظورم باباش بدون اینکه بگه سن اش کمه شاید روحیشو ببازه آمده مستقیم گفته .میترسم عوض بشه از ناراحتی خداکنه زودتر خوب شه

درسته من کار ندارم منظورم باباش بدون اینکه بگه سن اش کمه شاید روحیشو ببازه آمده مستقیم گفته .میترسم ...

اگه  اینقدر بچس پس چرا رنش شدی

گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم
😐😐😐مادرشه میفهمی مادرش توقع داری مادرش مشکوک ب سرطان باشه بیاد برا تو برقصه ماچت کنه گرررم باشه؟ ...

من شرایط سختی داشتم با شوهرم تا الان .چون فامیل نزدیکشون همین اتفاق افتاد براشون باعث طلاقش شد بعدش ترسیدم .وگرنه غم داشتن عادیه .منظورم ول کردن کل زندگیشه

دور از جون مرگ و میر برای همه اس ...اتفاقا این روزا بیشتر ب شما احتیاح داره ‌به دلداری شما،به درک از ...

میدونم من دعوا و بحث خیلی با مادرش داشتم ولی همیشه به روش نیاوردم خوب برخورد کردم.الان نمیدونم شاید شوکه شدم 

درسته من کار ندارم منظورم باباش بدون اینکه بگه سن اش کمه شاید روحیشو ببازه آمده مستقیم گفته .میترسم ...

خب عزیزم باید پسرشو در جریان بزاره تا بتونن کاری انجام بدن..نگران نباش لطمه ای به زندگی شما وارد نمیشه سعی کن کنارش باشی بهش امید بدی حرفای خوب و مثبت باهاش بزنی که روحیه شو نبازه و به مادرش کمک کنه

دوباره امروز زنده ام،،دوباره تو را بر شانه های خویش حمل میکنم ای زندگی ❤️🌱