2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ببخشید خونه هم ب اسمش باید بزنید؟

فکر نکنم تا چند سال پیش مثل اینکه اینطور بوده الان قوانین عوض شده فکر کنم به کسایی که خونه اجازه هم داشته باشن بچه میدن 

ان شاءالله خدا بشون بچه بده  از خودشون  چون واقعا سخته منم تو این شرایطم

اتفاقا به نظرم اینکه توانایی داشته باشی و بچه بگیری خیلی قشنگ تره ، وقتی اینهمه بچه هست چرا بچه جدید ؟ 

ناگهان پیدا شو ، دستی به سوی ما دراز کن و نجاتمان بده ... 
نه بعید میدونم  باید خونه ب اسمش بزنید و حقوق مشخص داشته باشید

حقوق مشخص که هست 

وقتی داشتیم تو سایت مدارک رو میفرستادیم یه قسمت داشت برای سند خونه یا اجاره نامه بخاطر همین فکر کنم به کسایی که خونه اجاره دارن هم بچه میدن

اتفاقا به نظرم اینکه توانایی داشته باشی و بچه بگیری خیلی قشنگ تره ، وقتی اینهمه بچه هست چرا بچه جدید ...

راستش من که خودم نمیخوام بچه بگیدم یعنی مامانم میخواستن یه بچه دیگه داشته باشن و من تک فرزندم بخاطر همین اولین بار مامانم مطرحش کرد این موضوع رو و منم شروع کردم پیگیری کردنش، خیلی کار قشنگیه هم خانواده ها صاحب بچه میشن و هم بچه ها خانواده دار

راستش من که خودم نمیخوام بچه بگیدم یعنی مامانم میخواستن یه بچه دیگه داشته باشن و من تک فرزندم بخاطر ...

دقیقا واقعا کار قشنگیه 

ناگهان پیدا شو ، دستی به سوی ما دراز کن و نجاتمان بده ...