2777
2789
عنوان

شوهرتون به پدرش رفته؟ چند درصد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1888 بازدید | 174 پست
ببین من تخصص اینو ندارم که بهت مشاوره بدم حتما یه مشاوره قبل ازدواج برو ... اما من خودم از پدرم متن ...

ایشون هم پدرش ادمیه که زود عصبی میشه و کارهای هیجانی انجام میده ... اما تو این یک سال بارها عصبانیش کردم و رفتار عجیب به عمد نشون دادم .اما اصلا واکنش نامناسب ندیدم فقط صبوری و منطق دیدم ازش

کاری به این خانوم ندارم خواهرشوهر من کلا نامزد وعقد و عروسیش 6ماه طول کشید...  بعد شدهر از روز ...

دقیقا اون مردی ک انجام میده خودش دلش میخواد خدا شاهده سرکار میرفتم حامله بودم به همسرم گفتم بیا یاد بگیر برنج درست کن یادش دادم میگم یاد گرفتی میگه نه بعدها گفت اگه میگفتم یاد گرفتم دیگه ازم توقع داشتی همیشه برنج درست کنم ابن اخلاقش کپ مادرشه تنبل خودخواه بی مهر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرش همه پولاشو خرج خواهر برادراش کرده و به اینا سخت گذشته ...الان خودش به خانوادش کمک مالی میکنه و ...

بابای منم اینجوریه منتهی اصلاح نشد چون مادرش از بچگی تو گوشش خونده زن مهم نیست مادر خواهر مهمه الان ما هم ازش چک میگیریم که نتونه زیاد بده 

هر عقیده ای قابل احترام نیست خیلی عقیده ها خیلی سرها را بر دار زده
تازه اول عروسی باچند سال بعدم هی هرروز فرق میکنن

واثعا 

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏
ایشون هم پدرش ادمیه که زود عصبی میشه و کارهای هیجانی انجام میده ... اما تو این یک سال بارها عصبانیش ...

برادرشوهر من خاله زنک زود عصبی تا حدودی توهین میکنه به خانمش جلو جمع پسرش کپ همسر من و دایی خودشه اصلا اخلاق باباشو قبول نداره 

شوهر من اوایل یکمی شبیه باباش بود الان هیچیش مث خانوادش نیست و دقیقا اونجوری شده ک من میخاستم ..‌بنظ ...

امکان نداره ذات یه نفر رو بشه خیلی تغییر داد نهایت چند درصد مگه اینکه شخصیتش شکل نگرفته باشه یو از ترسش خود واقعیش نشون نده 

یکی از داداشام میکس دایی و عمومه 

یکی دیگشون میکس دایی دیگم و عموی دیگمه

منم شبیه بابا و مادرمم 

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

بنظرم چه بخوای چه نخوای یکم شبیه پدرش میشه . من شوهرم پسر عمومه خانواده پدری من . مثل پدرم . عموم و بقیه عموهام . خیلی مرد سالارن و زورگو فک میکنن زن فقط باید حرف گوش بدع حالا اینکه زن رو کتک هم میزنن بماند . همسر من خوبه اخلاقش با اونا خیلی متفاوته دست بزن ندارع . اما باز یه رگ های زور گویی دارع ک باید حرف خودش باشه . در حد اونا زور نمیگه اما حرفی هم بزنه باید فقط حرف خودش باشه مخالفت کنم اذیتم می‌کنه کتک نمیزنه جور دیگ اذیت میکنه ب روش خودش 

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

۱_پدرشوهرم دست بزن داشته متاسفانه همه‌ی پسراش هم دارن این خصلت بد رو۲_اعتیادش رو هم همگی در کمال ناباوری درگیر شدن کم و زیاد، گرچه همیشه و حتی الان سرزنشش میکنن و اعتیادشون پنهانی هست۳_رفیق باز بوده بچه‌هاش هستن۴_هیچ کدوم اهل کار و کوشش نیستن و یکی از پسرهاش برعکسه فقط۵_ دست و دلباز و مهمون نواز بوده که خداروشکر این اخلاق خوبش تو همسر من هست ۶_ بچه دوست نبوده که همه‌ی پسراش شبیه خودش هستن و با بچه دار شدن میونه خوبی ندارن به جز همسر من که اونم کنار اومد خودش دوست نداشت ۶_مسئولیت زندگی رو کامل گردن زن انداختن و کنار کشیدن همه‌شون جز همسر من۷_ چشم چرون هستن همشون حتی همسر من ۸_اهل ریسک و پیشرفت نیستن و مقاومت جدی دارن درست مثل پدرشون ۹_عصبانی که بشن ابرو و شرم و حیا براشون معنی نداره ۱۰_ بددل و غیرتی هم نیستن این خصوصیت رو هم پدرشون داره و به حجاب حساس نیست...کلا میتونم بگم خود پدرشون هستن هشتاد درصد و اون بیست درصد هم شبیه مادرشون شدن...این تجربه‌ی منه، تازه همسر من از پدرش و رفتارش متنفر بوده ولی تو زندگی انقدر مشابه عمل کرد و نشون داد رفتارهای پدرش در اون نهادینه شده حتی رفتارهای خوبش مثل مهمون نوازی و دست و دلبازیش...و مشاور هم به من گفت دست بزن و خیانت و خشونت بیشتر از همه از سمت پدر به پسر میرسه و الگو میشه گرچه شاید اوایل نهفته باشه و بعدا پدیدار بشه...خواهشا پس به پدر خانواده توجه خیلی زیادی کنید موقع انتخاب همسر.

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.
امکان نداره ذات یه نفر رو بشه خیلی تغییر داد نهایت چند درصد مگه اینکه شخصیتش شکل نگرفته باشه یو از ت ...

دقیقااا ببین شاید زن و شوهر به مرور زمان شبیه هم بشن اما اون ذات واقعی رو نمیشه تغییر داد همسر من اوایل اصلا از هیچکس ناراحت نمیشد هر کی هر توهینی میکرد هیچی نمیگفت در واقع واسش مهم نیس برعکس من و خانوادم ک رفتار طرف مقابل خیلی مهمه الان دیگه واقعا میفهمه کی داره زرنگط و توهین میکنه اینش داره شبیه من میشه