2777
2789

خواهرم میخواست ماشین بخره بعد شوهرش وامش دیر میومد از ما پول قرض خواستن مادرم اینا ی مقدار طلا خریده بودن برا من چهل میلیون فروختن دادن بهشون بعد حالا هفتاد تومن پول کم دارن مادرم باز میخواد طلاهای منو بفروشه اعصابم خورد شد دوست دارم کمک دیگران کنم ولی یعنی چی همه چیزایی که مال من هستن فروختن برا بقیه شما بودید چه واکنشی نشون می دادید مادرم میگه بعدا بهمون پس میده اما مثلا کی دیگه اون یکی خواهرمم باز میخواستن خونه بخرن پول کم داشتن بابام بهشون نزدیک صد میلیون پول داد برا کمک همش هی باید به خواهرام کمک کنیم 

نده خب اصلا نده قاطی کن سرشون 

یه دختر خوشبخت اونی نیست که درس خونده کار میکنه زبان بلده و مستقل شده دختر خوشبخت اونیه که یک نفرو داره که عاشقشه 💔 من اون دختر خوشبخت نیستم 🙃امیدوارم یه روز منم حس دوست داشته شدنو تجربه کنم 🦋                                                                   اینکه میگم دوست دارم عشق و ازدواج رو تجربه کنم معنیش این نیست که از مردی که تو نی نی سایت درخواست دوستی بده حالم به هم نمیخوره 🤮

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.