2777
2789

دخترم امسال می‌ره ششم...درساش خوبه... این تاپیکای کنکور رو که میبینم لرز مرگ میفته  به تنم...آخه وضع مالی خوبی هم نداریم...خودش الان داره با خواهرش خاله بازی می‌کنه 😐😐

دیگه وقتشه خاله بازی رو بذاره کنار. درس بخونه تیزهوشان قبول بشه که اگه قبول بشه تقریبا میشه گفت نصف راه رو رفته

در صورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه وقتشه خاله بازی رو بذاره کنار. درس بخونه تیزهوشان قبول بشه که اگه قبول بشه تقریبا میشه گفت نصف ...

معلوم نیست شهر ما امسال تیزهوشان میاره یا نه...امسال که نیاوردن‌.‌براش کتاب هوش کمپلکس خریدم نخوند

الان زوده، از دهم کم‌کم استارتشو بزنین... از همون موقع باید قوی شروع کنه... البته زمان این بچه ها هشتمم احتمالا نهایی باشه، چیبگم والا

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...

اگه اون دیر شده باشه چی؟؟ دهم چیکار کنم اول؟؟ از کجا شروع کنم؟ ما یک شهر خیلی کوچیکیم...

براش کتاب تست بخر از هر درس تخصصی که داره، از همون دهم شروع کنه تست زدن همین

صرفا زنده نباش؛ زندگی کن :)
معلوم نیست شهر ما امسال تیزهوشان میاره یا نه...امسال که نیاوردن‌.‌براش کتاب هوش کمپلکس خریدم نخوند

تیزهوشان نداره، حتما نمونه داره. کنکور برنامه ریزی بلند مدت میخواد منطقی صحبت کنین بازیگوشی رو کنار بگذاره اینکه شما کتاب و کلاس بخرید ولی خودش نخواد و استفاده نکنه مطلقا فایده ای نداره.

در صورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند