2777
2789
عنوان

فحاشی ومدرک

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نکنم اون مدرک حساب بشه اصلا بشه هم از کجا معلوم اونارو به شوهرت گفتی!؟ شاید تو با یکی دیگه دعوا ...

الان من چی بگم تو دادگاه اگر صدا رو رو کرد و اینکه همسایه بالایی مون مستاجرش هست اون رو کشیده طرف خودش اونا میان شهادت میدن علیه من

میتونم بگم اصلا این صدای من نیست و بگم ک پیام ها رو خودش با گوشی من داده به خودش چطور ثابت کنم

اصلا بعضی ادما جوری میشن دشمنت که انگار هیچوقت باهم زندگی نکردیت

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)
هزینه شلاق خریدن زیاده؟ نگن حتما باید بخوری شلاق  زندان هم داره؟

تو اصرار کن که جریمه نقدی کنن شلاقو...هر شلاقی یه مبلغی هست با وکیل مشورت کن زندان نداره عزیزم...ببین به دادگاه دادخواست بده که من سابقه ندارم و توان پرداخت دارم بجای شلاق بخرم شلاقو اونا قبول میکنن انشاءالله

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
دادگاه اصلا این چیزارو مدرک نمیدونه، ما فیلم طرف رو بردیم دادیم اصلا نگاه نکردن

واقعا؟؟؟مثلا ببین شمارت توگوشی یکی سیوبوده یکی اومده ازروش فیلم گرفته ک چنبارباهم درتماس بودن 

دادگاه نگانمیکنه

هیچ کاری نمیتونه بکنه دیدم که میگم شکایت کن واسه ظبط صدا

تو را من دیده ام با او ، بماند حال و احوالم ،بهم می آمدید اما،توسهم قلب من بودی ،من یقین دارم کسی ظرف دعارو جابه جا کرده تو را من آرزو کردم کسه دیگر تورا دیده