2777
2789
عنوان

فحاشی ومدرک

622 بازدید | 45 پست

سلام دوستان شوهرم حرص ام رو در می‌آورد من هم بهش فحش دادم صدام رو ضبط کرده پیام دادم  توش فحش دادم رفته پرینت گرفته چی کار کنم... بی عقلی کردم اونم هفت خطه میتونه شکایت کنه علیه ام 

،مدرک محسوب میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون شکایت کرد تو هم به جرم اینکه بدون اجازت صداتو ضبط کرده شکایت کن حالش جا بیاد...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
جریمه اش چیه

والا جریمه نقدیه یا شلاق بیخیال میتونی شلاقم بخری...بستگی داره اگر فحش زنا منا نداده باشی جرمت کمتره

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
اون شکایت کرد تو هم به جرم اینکه بدون اجازت صداتو ضبط کرده شکایت کن حالش جا بیاد...

میتونم بگم اصلا این صدای من نیست و بگم ک پیام ها رو خودش با گوشی من داده به خودش چطور ثابت کنم

میتونم بگم اصلا این صدای من نیست و بگم ک پیام ها رو خودش با گوشی من داده به خودش چطور ثابت کنم

آره میتونی انکار کنی البته یه تست صدایی میگیرن...پیام ها هم ببین اگر از گوشیت فرستاده باشه برات دردسر میشه مگر اینکه شاهد پیدا کنی خودش گوشیتو برداشته اس ام اس داده به خودش

آره میتونی انکار کنی البته یه تست صدایی میگیرن...پیام ها هم ببین اگر از گوشیت فرستاده باشه برات دردس ...

آره پیام ها رو خودم دادم بهش ولی میخوام انکار کنم بگم اون داده با گوشیم با خط خودم هم پیام دادم یعنی میتونه چی کار کنه؟