2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلام آخر شانس جربزه یا همون زرنگی طرف مهر زندگی خوب تضمین می‌کنه کسی که نداره دنبال جواب مانند امسال ما اینجا میگرده که فایده ندارد دلو بدریا باید زد ماهی گرفت دریا همیشه اروم نیس خطر هم داره باید بجون خرید التماس دعا

🌹🌹🌹
منم دخترم و نگفتم. چون خیلی مغروره. برم بگم فردا قیافه میگیره.... 

نه طوری برسون اگر دوستش داری مستقیم نباشه از طریق خواهرش یا دوستان که درباره فلانی چه میگی دختر خوبیه نمی‌خوایش جورش کنیم برات ببین جوابش چیه ارزشداره

🌹🌹🌹

اره دوس پسر من ۳سال از من خوشش میومد نیومده بود بگه بیشور😒😂

انرژی مثبتتونم😜۲۰سالمه ولی همه میگن شبیه ۱۴ ۱۵ ساله هایی🥲شاید چون موهامو خرگوشی میبندم😔مامانم همیشه میگه ۳۰ سالت که بشه میشی شبیه ۲۰ساله ها اقا من نخوام بیبی فیس باشم کیو باید ببینم؟😔😂ولی میدونی تو نی نی سایت کسی منو نمیبینه اونوقته که میشم یه ادم بالغ کجای کاری تازه تو مباحث بزرگونه هم شرکت میکنم😎(مسخره نکن برای من افتخاره😔) کسی هم کاری به کارم نداره😉 بوس به همتوووون😍(البته به غیر از اقایون سایت🤨)
اره دوس پسر من ۳سال از من خوشش میومد نیومده بود بگه بیشور😒😂

کم وگرو و خجالتی بود؟

فقط خوشش میومد یا دوست داشت 

چند سالش بود 

چی شد اومد گفت 

رفتارش قبل گفتن چی بود بهت پیام میداد یا ریپلای کنه یا سر حرف رو باز کنه؟