2777
2789

رفتم دکتر دندون پایین سمت چپ آخری که میشه عقل سالمه ولی حس میکنم زیرش چیزی هس درد میکنه خیلی حس میکنم از لپم چیزی میخواد بزنه بیرون رفتم دکتر امروز گفت این سالمه من چیو بکشم گفت شاید گیر غذایی داری یعنی چی؟؟ عکس هم گرفتم مال چند ماه پیشه نشونش دادم ولی هم اون دندون پزشک اولی گفت سالمه هم این جدیده الان دردش از چیه ‌؟ کسی میدونه؟ 

حس میکنم زیرش درد میکنه ولی تو عکس سالم بود عکس مال چند ماه پیشه حالا دکتره گفت برو گوش حلق بینی اگ خواستی بعد گفتم عفونته؟ گفت عفونت باشه ‌شبا نمیتونی بخوابی اصلا بچه ها تروخدا بگین دردش از چیه آخه 😭😭😭چیکار کنم نه ورم داره لپم نه هیچی اگ عفونت کنه چطوریه این دکتره گفت دندون کاملا سالمه ک تروخدا بخونین بگین 

زورم نمیرسه فراموشت کنم فقط میخام عادت کنم که نیستی..🌒 کاربر __btsarmy__ هستم که تعلیقم کردن :)🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا دندون عقلو باید کشید چون فشار میاره به دندونای دیگه و کلا اذیت می‌کنه 

خب گفت نمیکشه که چون سالمه چیکار کنم بکشه 😭

زورم نمیرسه فراموشت کنم فقط میخام عادت کنم که نیستی..🌒 کاربر __btsarmy__ هستم که تعلیقم کردن :)🖤

منم یه دندونم همینجوری بود  آخرم دندون رو تراشید از ریشه پوسیده بود و عفونت داشت ولی اصلا نشون نمیداد   شمام احتمالا از ریشه داخل لثه عفونت داره       همینکه دندونم رو تراشید و باز شد یه بوی بد عفونت پیچید که خودم حالم بد شد  در صورتی که توی عکس اصلا مشخص نبود با اینکه چندتا دندونپزشک دیدن ولی تشخیص ندادن   

کیست نداشت دندونت ؟

عکس مال چند ماه پیش آخه یعنی باید جدید بگیرم؟ 

منم یه دندونم همینجوری بود  آخرم دندون رو تراشید از ریشه پوسیده بود و عفونت داشت ولی اصلا نشون ...

چه علائمی داشتی ینی واس منم همینه؟ چیکار کنم خب این گفت نمیکشه که😭

عکس مال چند ماه پیش آخه یعنی باید جدید بگیرم؟ 

تو این چند ماه کلی اتفاق ممکنه افتاده باشه براش حتما برو یه عکس جدید بگیر کیست باشه شاید اولش بشه کاری کرد دیر بشه باید بکشی دندونتو 

بعدم اینکه حساس نشو گاهی جای از فک از دندونا درد میگیرن ولی موقته بعد برطرف میشه ....

چند ماهه الان بعضی وقتا دردش میگیره آخه